Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 16 May, 2014 | Parerea ta

News2Un bărbat este cercetat penal pentru comiterea a trei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Sorin F., de 41 ani, a fost depistat în timp ce a condus un autoturism Opel, în localitatea Vladimirescu, iar lao trecere de nivel cu calea ferată s-a angajat în depăşirea coloanei de vehicule oprite și a traversat calea ferată nerespectând semnalele luminoase și cele sonore aflate în funcţiune. Ulterior, poliţiştii l-au oprit în trafic pe bărbat, iar la verificările efectuate acesta a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, care avea modificări în ceea ce priveşte data de valabilitate. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că Sorin F. avea dreptul de a conduce suspendat, iar perioada de valabilitatea a dovezii era expirată. Bărbatul este cercetat acum pentru conducere în perioada de suspendare a dreptului de conducere, fals şi uz de fals în înscrisuri oficiale.

Legume transportate ilegal

În cursul zilei de joi, poliţiştii din Sebiş au depistat un bărbat care transporta ilicit peste 260 kg de legume. Astfel, în timpul unei acţiuni, poliţiştii l-au oprit în trafic, pe DN 79/A, pe raza localităţii Buteni, pe Nelu B., administrator al unei societăţi comerciale din judeţul Hunedoara, care transporta legume și fructe, cu un microbuz. În urma verificărilor s-a constatat că pentru peste 260 kg de legume (126 kg roşii, 62 kg morcovi, 50 kg păstârnac şi 24 kg ţelină), transportatorul nu deţinea acte de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei, cele 262 kg de legume, în valoare de aproximativ 730 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării.

Agresor arestat preventiv

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a lui Mihai Cornea, pentru tâlhărie. Judecătorii au admis propunerea procurorilor și au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Probatoriul administrat în cauză a relevat că, în data de 13 mai, în timp ce se afla în spatele unui bloc din cartierul Micălaca, observând un minor, în vârstă de 10 ani, care se juca cu un telefon mobil, Mihai Cornea a atacat copilul şi i-a smuls telefonul din mână. Urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Hoți prinşi în flagrant

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează două persoane, care au fost prinse în flagrant, în timp ce furau din magazine de pe raza municipiului Arad. Ioan J., de 46 ani, din Arad, a fost depistat în timp ce sustrăgea mai multe produse dintr-un magazin situat pe strada Banul Mărăcine, iar Mihaela B., de 36 de ani, tot din Arad, a fost depistată în timp ce sustrăgea încălţăminte dintr-un magazin situat în incinta unui complex comercial din municipiu. Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Transport ilicit de anvelope

Un transport ilicit cu peste 100 de anvelope uzate a fost depistat de poliţiştii de la Poliţia oraşului Nădlac. Daniel C. a fost depistat în trafic, pe raza orașului Nădlac, în timp ce a transportat, cu o autoutilitară, 104 anvelope uzate, de diferite mărci şi dimensiuni. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu deţinea documente legale de provenienţă pentru marfa transportată. Daniel C. a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 12/1990, cu suma de 500 de lei, iar cele 104 anvelope au fost reţinute în vederea confiscării.

Bănuit că ar fi sustras fier

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Iratoşu l-au depistat pe Liviu I., care este bănuit de comiterea unui furt de pe raza acestei localităţi. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 14 mai, bărbatul ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil care îi aparţine Aurorei T., de unde ar fi sustras diferite bunuri din fier, în greutate de aproximativ 700 de kg. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 3.000 lei, a fost recuperat, iar Liviu I. este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare