Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 15 May, 2014 | Parerea ta

News2Polițiștii au confiscat peste 25 de kilograme de carne, care erau puse în vânzare la un magazin din comuna arădeană Vinga, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

În urma unor verificări efectuate la o societate comercială din Vinga, poliţiştii au identificat mai multe sortimente din carne de pasăre, în cantitate totală de 26,10 kg, care au fost ambalate fără să fie etichetate cu datele minime de identificare a produsului (denumire produs, producător, termen de valabilitate). În urma celor constatate, firma a fost sancţionată contravenţional cu suma de 2.000 de lei, iar carnea a fost indisponibilizată şi lăsată în custodia societăţii, până la ridicarea ei de reprezentanţii DSVA.

Arestat preventiv

Procurorii au solicitat Judecătoriei Chişineu Criş arestarea preventivă a lui Teodor Orădan, aflat în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Judecătorii au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, pentru 30 zile. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 16/17 aprilie,Teodor Orădan, împreună cu Patkanyi Alexandru, arestat preventiv în aceeaşi cauză, s-au deplasat la o fermă situată în extravilanul comunei Mişca, de unde au sustras aproximativ 100 oi şi 47 miei. Cei doi au dus turma pe o distanţă de 5 km, până în apropiere de Adea, unde au abandonat oile şi au încărcat cei 47 de miei într-un autovehicul.

Cercetat pentru furt

Poliţiştii Postului de Poliţie Ghioroc l-au depistat pe Andrei R., de 46 de ani, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Ghioroc. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi sustras mai multe grinzi, scânduri, un geam, o uşă, o scară şi un transformator de sudură, dintr-o casă nelocuită, care îi aparţine lui Virgil H. Pe numele lui Andrei R. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.400 de lei. Dintre acestea, 45 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 40 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare