Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 14 May, 2014 | Parerea ta

News2Cinci tineri, bănuiţi că au sustras aproape 600 de litri de motorină din rezervoarele unor autovehicule, au fost depistați de poliţiştii din Pecica.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în nopțile de 10/11 mai, 19/20 aprilie şi 3/4 mai, cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, toţi din Pecica, ar fi sustras 320 litri de motorină, respectiv 260 litri de motorină, din rezervoarele unor autovehicule parcate pe raza acestui oraș. Poliţiştii au întocmit pe numele tinerilor un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bărbat bănuit de braconaj

În cursul zilei de marți, poliţiştii de la Secția nr. 7 Poliție Rurală Lipova şi de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat care se afla la braconaj. Vasile B., de 56 de ani, a fost depistat de poliţişti pe raza fondului de vânătoare nr. 32 Ghioroc, în timp ce aplica laţuri pentru a bracona. În urma extinderii verificărilor, oamenii legii au găsit la domiciliul bărbatului încă 10 laţuri confecţionate artizanal. Vasile B. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.

Mandat de executare a pedepsei

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare emis pe numele lui Marian D., de 35 de ani, din Târgu Jiu. Mandatul de executare a fost emis pe numele bărbatului de magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu. Marian D. are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Arad.

Autoturism cu „probleme” la frontieră

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac au depistat un cetăţean bulgar, care conducea un autoturism radiat din circulatie şi cu numere de înmatriculare false. Miroslav T., de 37 de ani, conducea un autoturism Peugeout cu numere de înmatriculare austriece. Bărbatul a prezentat la control un certificat de înmatriculare eliberat de autorităţile austriece în care numerele de înmatriculare erau diferite faţă de cele care erau montate pe autoturism. Cu ocazia verificărilor în bazele de date proprii s-a constat că autoturismul este radiat din circulaţie începând cu data de 24 aprilie 2014.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare