Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 08 May, 2014 | Parerea ta

News2Peste 200 de amenzi au fost aplicate de poliţiştii rutieri din Arad, în cadrul unei acţiuni desfășurată pe linia transporturilor comerciale de mărfuri.

Conform IPJ Arad, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 213 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 43.000 lei. Dintre acestea, cele mai multe au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nereguli privind lipsa documentelor legale necesare efectuării de transporturi şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, 11 dintre conducătorii auto verificaţi au rămas fără permise de conducere şi 16 fără certificate de înmatriculare.

A alimentat mașina, dar nu a plătit

Poliţiştii Secției nr. 1 Poliție din Arad au reuşit identificarea unui bărbat bănuit că şi-ar fi alimentat autoturismul cu carburant şi a plecat fără să plătească. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în data de 28 ianuarie, Cristian B., de 34 ani din Bucureşti, ar fi alimentat autoturismul BMW, cu 57,3 litri de carburant, de la o stație de distribuţie a carburanţilor din cartierul Aurel Vlaicu. Apoi, bărbatul a părăsit stația fără a achite contravaloarea carburantului alimentat. Pe numele bucureşteanului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt.

Minora dispărută, depistată de poliţişti

Minora Marcela M., din localitatea Fântânele, sesizată de familie, în data de 6 mai, ca fiind dispărută, a fost depistată de poliţiştii arădeni. În urma activităţilor desfăşurate, în 24 de ore de la sesizarea dispariţiei, adolescenta a fost depistată de către poliţiştii de la Postul Poliție Pilu, pe raza acestei localităţi. Minora a fost încredinţată familiei.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 47.500 lei. Dintre acestea, 130 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 60 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere şi 16 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare