Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 06 May, 2014 | Parerea ta

News2Polițiștii au descoperit un bărbat din municipiul Arad, care deținea ilegal o armă la domiciliul său.

Biroul de presă al IPJ Arad a informat, marți, că poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au depistat un bărbat care deţinea ilegal la domiciliu o armă. Astfel, la domiciliul lui C.N., de 72 de ani, din Arad, poliţiştii au depistat o armă de tir sportiv, cu aer comprimat, marca Gamo CF-30, calibru 5,5 mm, valabilitatea permisului de armă fiind expirată. Conform legislaţiei în vigoare, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Incendiu la un atelier

Pompierii au intervenit, marți dimineața, în jurul orei 5.00, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperișul unui atelier de tinichigerie, situat pe strada I.L. Caragiale din municipiul Arad. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Conform ISU Arad, incendiul s-a manifestat cu violență, generalizat la întreg acoperișul atelierului de tinichigerie, cu posibilitate de propagare la construcțiile învecinate. Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Autoturism furat din Italia

În cursul zilei de luni, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad au depistat un autoturism marca Chevrolet Lacetti, care figura ca fiind furat din Italia. Autoturismul, an fabricație 2009, a fost depistat pe raza municipiului Arad, el fiind introdus de autoritățile judiciare din Italia în bazele de date, ca fiind furat. Până la finalizarea cercetărilor, conform procedurilor, autoturismul a fost indisponibilizat.

Mandat pus în aplicare

Poliţiştii Secției nr. 7 Poliție Rurală Lipova au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei, emis pe numele lui David C., de 21 ani,. Potrivit polițiștilor, tânărul, care este din orașul Lipova, a fost condamnat la executarea unei pedepse de 4 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 250 de amenzi, în valoare de 46.500 lei. Dintre acestea, 150 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 90 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare