Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 05 May, 2014 | Parerea ta

News2Mai multe persoane, care au furat diverse obiecte din autoturisme, din Arad și Timișoara, au fost prinse de polițiștii Secției nr. 2 din Micălaca.

Isvan P., de 44 ani, P.M., de 15 ani, Iosif T., de 48 ani, şi Levente C., de 28 ani, toţi din județul Cluj, au fost depistaţi de poliţişti în timp ce se deplasau cu un autoturism Dacia Logan pe strada Voinicilor, din municipiul Arad. La verificările efectuate, asupra clujenilor au fost găsite plăcuţele cu numerele de înmatriculare sustrase de la două autoturisme din Arad şi mai multe bunuri (6 GPS-uri, 4 telefoane mobile, CD player marca Sony, 5 perechi de ochelari, 11 încărcătoare pentru telefoane mobile, 5 parfumuri, modulator FM, etc) a căror provenienţă, iniţial nu a putut fi justificată.Valoarea bunurilor a fost estimată la aproximativ 2.000 lei. După extinderea cercetărilor, existând indicii că cei patru clujeni ar fi sustras multe din aceste bunuri din autoturisme de pe raza oraşului Timişoara, poliţiştii arădeni i-au predat pe suspecți omologilor din Timişoara, pentru continuarea cercetărilor.

Prinşi în timp ce încercau să fure

Poliţiştii Secției nr. 1 din Arad au prins în flagrant doi tineri care au încercat să sustragă mai multe obiecte din fier, din curtea unui imobil. Astfel, M.I., de 16 ani, și B.I., ambii din Arad, au fost prinşi în timp ce încercau să sustragă obiectele din fier din curtea unui imobil aflat în construcţie, situat pe strada Cocorilor. Pe numele celor doi adolesecenți au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Nu a plătit pensia alimentară

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Ioan Drăgoi, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, Ioan Drăgoi, deşi a realizat venituri, nu a plătit fiicei sale, cu rea-credinţă, în perioada mai 2010 – aprilie 2013, pensia alimentară stabilită prin sentinţă civilă a Judecătoriei Chişineu Criş. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei din Chişineu Criş.

Bănuiţi că ar fi sustras carburant

Poliţiştii de la Postul de Poliţie Șicula au depistat trei tineri, care sunt bănuiţi că ar fi sustras, din curtea unei locuinţe, 300 de litri de motorină. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 3/4 aprilie, Sebastian A., de 18 ani, A.I., de 16 ani, și Gheorghe T., de 35 ani, toţi din Sintea Mare, ar fi pătruns în curtea unei case din localitatea Cherelus, de unde au sustras aproximativ 300 de litri de motorină. Cele trei persoane sunt cercetate acum pentru furt calificat.

Furt dintr-o societate comercială

La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat un caz de furt care a avut loc în sediul unei firme din cartierul Grădişte. La faţa locului, jandarmii au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 54 ani, cu domiciliul în comuna Zimandu Nou. Bărbatul a fost depistat la ieşirea din societatea comercială, având asupra sa 11 profile metalice, cu lungimea de 165 cm fiecare. Bărbatul a spus că a avut nevoie de respectivele profile pentru a ridica o construcţie la domiciliul său. Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare pe care le-au înaintat organelor de urmărire penală.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 450 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 89.400 lei. Dintre acestea, 280 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 95 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 24 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare