Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 05 Dec, 2014 | Parerea ta

News2Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, pentru comiterea a trei infracțiuni.

Procurorii au anunțat că au dispus trimiterea în judecată a lui Adrian Florian Pamfil pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că bărbatul, în noaptea de 11/12 aprilie, deşi nu posedă permis de conducere, a condus pe drumurile publice din Ineu un autoturism Ford Mondeo, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1, 25 g/l, și a provocat un accident de circulaţie soldat cu rănirea unor persoane. Apoi, bărbatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care a efectuat cercetarea locului faptei. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

Țigarete netimbrate depistate la Turnu

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din Arad au depistat şi cercetează o femeie care deţinea şi oferea spre comercializare peste 1.7000 de ţigarere netimbrate. Femeia, în vârstă de 39 de ani, a fost depistată în cadrul unei acţiuni organizate de poliţişti în localitatea Turnu, în timp ce oferea spre comercializare ţigarete fără timbru. Întreaga cantitate de ţigarete de contrabandă, respectiv 17.120 bucăți, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele femeii au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Prins că a furat de la locul de muncă

Un tânăr care a sustras peste 5 kilograme de fire de cupru din incinta unei societăţi economice este cercetat de poliţiştii de la Poliția orașului Ineu. Conform IPJ Arad, la data de 4 decembrie, tânărul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să sustragă 5,4 kg fire cupru din incinta fabricii unde era angajat. Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Transport ilicit de legume şi fructe

În cursul zilei de joi, poliţiştii de la Poliția orașului arădean Pecica au depistat un transport ilicit cu peste 1.300 de kg de legume şi fructe. „Polițiștii au depistat în trafic, pe DN 7, în Pecica, un bărbat din judeţul Hunedoara care conducea un autovehicul marca Iveco, în care se aflau 1.235 kg morcovi și 100 kg mere“, se precizează în buletinul de presă remis, vineri, de IPJ Arad. Bărbatul a fost amendat cu 2.000 lei, iar întreaga cantitate de legume şi fructe a fost reţinută în vederea confiscării.

Cercetat pentru tăiere şi furt de arbori

Poliţiştii de la Poliţia comunei Moneasa au identificat un bărbat bănuit că ar fi tăiat şi sustras ilegal arbori din pădurea Ocolului Silvic Sebiș-Moneasa. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în perioada 24 – 29 noiembrie, tânărul, care are 22 de ani, a tăiat ilegal și sustras 6 arbori, esență fag, din pădurea de pe raza comunei Moneasa. Tânărul este cercetat pentru tăiere ilegală și furt de arbori.

Depistate la frontieră cu documente false

Poliţiştii de frontieră au reţinut o femeie de cetăţenie siriană, care încerca să treacă ilegal frontiera de stat, împreună cu fiica ei care este minoră. Cele două erau pasagere într-un autocar care circula pe relaţia România – Germania. Femeia s-a legitimat cu o carte de identitate bulgărească, iar pentru minoră a prezentat un paşaport turistic eliberat tot de autorităţile din Bulgaria. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice. În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor s-a stabilit că femeia este Nahla M., în vârstă de 35 de ani, iar minora este fiica ei, în vârstă de 8 ani.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare