Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 03 Dec, 2014 | Parerea ta

News2Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un tânăr din orașul arădean Lipova, care era urmărit internaţional pentru săvârşirea de furturi pe teritoriul Germaniei.

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a fost depistat şi reţinut pe raza localităţii arădene Bârzava. Pe numele acestuia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Germania, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt, pe teritoriul acestui stat. Conform procedurilor, tânărul din Lipova a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, iar instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Depistaţi şi cercetaţi pentru furturi

Două persoane, care sunt bănuite că ar fi sustras mai multe bunuri, au fost depistate de poliţiştii de investigaţii criminale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, doi tineri, în vârstă de 22, respectiv 13 ani, ar fi sustras acumulatorul unui autoturism Dacia papuc, parcat pe un teren viran din cartierul Alfa, iar dintr-o cabană situată în acelaşi cartier ar fi sustras un aragaz, o maşină de spălat şi o canistră metalică. Bunurile au fost recuperate şi restituite proprietarilor, iar cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Dispărut din Vaslui, depistat la Nadăş

Poliţiştii de la Postul de Poliție din Tauț au depistat, în cursul zilei de duminică, un bărbat care se afla în baza de date ca fiind dispărut de la domiciliu. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, din judeţul Vaslui, a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii arădene Nadăș. În acest caz a fost anunțată familia bărbatului, dar și poliţiştii de investigaţii criminale, în vederea revocării acestuia din bazele de date privind persoanele dispărute.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 350 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 92.000 de lei. Dintre acestea, 280 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare