Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 20 Nov, 2013 | Parerea ta

News2Doi vânători, din Lipova și Arad, suspectaţi de braconaj, sunt cercetaţi de poliţişti, în mașina lor fiind găsită carnea provenită de la porc mistreț, care a fost împușcat ilegal.

Cei doi bărbaţi, Vasile J., de 43 ani, din Lipova, şi Sorin H., de 33 ani, din Arad, ambii vânători autorizaţi, au fost depistaţi de poliţişti pe fondul de vânătoare nr. 43 Milova, având în autoturism două arme de vânătoare, muniţie şi două raniţe, în care se afla carne de mistreţ. Poliţiştii au stabilit că Sorin H. nu este înscris în autorizaţia de vânătoare colectivă, iar porcul mistreţ a fost împuşcat de Vasile J., fără a fi crotaliat şi trecut în autorizaţie. Armele, muniţia şi carnea de vânat au fost ridicate, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru braconaj cinegetic.

Trimis în judecată

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au dispus trimiterea în judecată a lui Ciprian Rancov, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Conform anchetatorilor, în data de 29 octombrie, bărbatul a intrat prin efracţie într-un imobil din satul Şiclău, de unde a sustras 6.550 de euro şi bijuterii de aur în greutate de 20 de grame. Dosarul va fi înaintat Judecătoriei Chişineu Criş spre soluţionare.

Adolescenţi cercetaţi

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie din Arad cercetează trei tineri, care au fost prinşi, în flagrant, în cursul zilei de marți, în timp ce furau dintr-un magazin. Potrivit IPJ Arad, G.F., de  15 ani, M.D., de 16 ani, şi C.A., de 16 ani, au fost prinși în timp ce sustrăgeau alimente şi băuturi alcoolice de pe rafturile unui magazin din cartierul Aurel Vlaicu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele celor trei minori au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Suspect depistat de poliţişti

Un bărbat, care a furat dintr-un magazin din Zădăreni, a fost depistat de polițiști,  în doar câteva ore de la comiterea faptei. În cursul zilei de marți, poliţiştii de la Postul de Poliţie din Zădăreni au fost sesizaţi de administratorul unui magazin din localitate despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în incinta magazinului, de unde au sustras ţigări şi băuturi alcoolice. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea principalului suspect, acesta fiind Mihai T., de 51 ani, din judeţul Satu Mare. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activități infracţionale a bărbatului.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 155 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.800 lei. Dintre acestea, 98 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 24 pentru neacordare de prioritate şi pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare