Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 27 Nov, 2014 | Parerea ta

News2Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din Arad au pus în aplicare, în cursul zilei de miercuri, cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arada a informat că cele cinci persoane pe numele cărora existau emise mandate de executare sunt din Arad. Conform IPJ Arad, pe numele celor cinci persoane existau mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, cuprinse între 2 şi 4 ani, pentru săvârşirea infraţiunilor de vătămare corporala gravă, ultraj şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Cele cinci persoane au fost reţinute şi încarcerate, au mai informat reprezentanții IPJ Arad.

Cercetaţi pentru furt

Doi tineri, care sunt bănuiţi că ar fi sustras acumulatorul unui autoturism, au fost depistați de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie din Arad. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea 24/25 octombrie, doi adolescenţi, în vârstă de 14 ani, din Arad, ar fi forțat capota unui autoturism Dacia 1310, parcat pe Calea Aurel Vlaicu, şi ar fi sustras acumulatorul auto. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi adolescenți.

Contrabandă la Chișineu

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii de la Poliția orașului Chișineu Criș au depistat o femeie care oferea spre vânzare peste 2.000 de ţigarete, aproximativ 1.400 grame de tutun şi 12 litri de alcool. Femeia, în vârstă de 23 de ani, a fost depistată în Piața Agroalimentară din Chișineu Cris, în timp ce oferea spre comercializare țigaretele şi tutunul, care nu aveau aplicate marcaje fiscale, precum și 12 litri de alcool etilic, pentru care nu deţinea documente legale. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

A furat utilaje de la o firmă

Poliţiştii Secției nr. 6 Poliție Rurală Beliu au depistat un bărbat, bănuit că ar fi sustras din incinta unei societăţi economice din localitatea Cermei, un buldoexcavator şi mai multe utilaje. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în data 15 octombrie, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Bihor, ar fi sustras din incinta unei societăţi economice din Cermei, un buldo-excavator marca „Liefer”, două cupe de excavator, patru roți de excavator şi două fierăstraie mecanice marca „Stihl“. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 185 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 48.000 de lei. Dintre acestea, 140 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare