Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 29 Aug, 2013 | Parerea ta

News2Polițiștii au reţinut un bărbat, care a furat bani și un laptop dintr-un cabinet de psihologie din municipiul Arad.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 23/24 august, Ovidiu C., de 32 ani, din Șiria, a sustras din incinta unui cabinet de psihologie un laptop, marca HP, și suma de 2.000 lei, fiind creat astfel un prejudiciu total în valoare de 4.000 lei. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii, iar în cursul zilei de joi va fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infrcaţiunii de furt calificat.

Transporturi ilegale de lemne

Două transporturi ilegale de material lemnos au fost depistate de poliţiştii din Pecica. În cadrul unei acțiuni a fost depistat Marius F., din Roșia Nouă, care a transportat, cu o autoutilitară, 4,5 mst lemn de foc, specia cer, care nu corespundea din punct de vedere cantitativ cu datele înscrise în documentele prezentate la control. De asemenea, a fost depistat Emil F., din Obîrșia, care a transportat 7,2 mst lemn de foc, care nu corespundea din punct de vedere al speciei (salcâm) cu datele înscrise în documentele prezentate la control. Cei doi au amendați cu 4.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 2.800 lei, a fost confiscat.

Au furat plăcuţe de înmatriculare

Poliţiştii din Nădlac au depistat doi bărbaţi, din judeţul Ilfov, suspectaţi că au sustras plăcuţele de înmatriculare ale unui autoturism și le-au montat la mașina cu care circulau. Silviu B., de 23 ani, și Constantin P., de 43 ani, au fost găsiți lângă un autoturism Ford, care avea plăcuţe cu număr de înmatriculare în judeţul Arad. Poliţiştii au constatat că Ford-ul  este înmatriculat în Germania, iar cei doi bărbaţi au sustras plăcuţele de înmatriculare al unui autoturism parcat în Nădlac, pe care le-au montat ulterior la autoturismul lor, deoarece pe teritoriul Ungariei, numărul provizoriu de înmatriculare eliberat de autoritățiile germane pentru Ford le-a fost ridicat de poliția maghiară. Pe numele celor doi ilfoveni au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr  fals de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri în acţiune

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii arădeni au aplicat, în ultimele 24 de ore, 150 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.300 lei. Dintre acestea, 85 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 29 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare. În timpul acțiunilor a fost depistat şi sancţionat pentru depășirea vitezei legale Dumitru R., de 29 ani, din Arad, care a condus un autoturism, pe DN 7, în localiatea Barzava, cu viteza de 110km/h. De asemenea, pentru depășire neregulamentară a fost sancționat Erhan I., din Bulgaria, care conducea un autovehicul pe DN 7, prin localitatea Păuliș.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare