Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 27 Aug, 2013 | Parerea ta

News2Două minore, care au dispărut de la domiciliu, au fost găsite de poliţiştii arădeni în câteva ore de la sesizările părinților.

Cele două minore sunt în vârstă de 13, respectiv 14 ani. Cea de 13 ani a plecat de la domiciliu în cursul zilei de sâmbătă, iar familia a sesizat, luni, dispariția fetei. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din Vladimirescu, în colaborare cu poliţişti specializaţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Arad, minora a fost găsită, în câteva ore de la sesizare, pe raza acestei localităţi. Mama minorei de 14 ani a reclamat dispariţia fiicei sale la Postul de Poliţie Iratoşu. În urma verificărilor efectuate, minora a fost depistată în municipiul Arad. Cele două minore au fost încredinţate familiilor.

A consumat alcool direct de pe rafturi

Jandarmii au fost sesizați cu privire la un caz de furt care a avut loc într-un complex comercial situat pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. La faţa locului, jandarmii l-au identificat pe cel care a săvârşit furtul, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Suceava. Bărbatul a fost observat prin intermediul camerelor de supraveghere în timp ce consuma o băutură alcoolică dintr-o sticlă. După verificări a rezultat că, pe parcursul mai multor zile, acesta a intrat în magazin, unde a consumat alcool, iar apoi a plecat fără să plătească. Bărbatul a recunoscut faptele, iar jandarmii i-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Prinşi cu bicicletele furate asupra lor

Poliţiştii Secţei nr. 1 de Poliţie din Arad au depistat doi minori care au sustras biciclete. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 25/26 august, G.E., de 12 ani, din Felnac, şi T.P., de 12 ani, din Secusigiu, au sustras două biciclete din rastelul situat în curtea interioară a unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad. Prejudiciul, în valoare de 400 lei, a fost recuperat, iar poliţiştii continuă cercetările pentru  stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi minori.

Transport ilegal de îmbrăcăminte

Un transport ilegal cu îmbrăcăminte pentru femei a fost depistat de poliţiştii din Chişineu Criş. Cea care efectua transportul, Eva G., din judeţul  Harghita, a fost prinsă de poliţişti pe DN 79. Femeia transporta, cu un autovehicul, articole de îmbrăcăminte pentru femei (toate confecţionate din in), pentru care nu a putut prezenta acte de provenienţă. Întreaga cantitate de articole de îmbrăcăminte a fost reţinută în vederea confiscării, iar femeia a fost amendată cu 1.500 lei. Valoarea bunurilor confiscate este de  41.165 lei.

Urmărit naţional, reţinut de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sântana şi cei de la Compartimentul de  Urmăriţi au depistat şi reţinut un bărbat care era urmărit naţional pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat. Chirilă C., de 40 ani, a fost depistat pe raza oraşului Sântana, pe numele lui fiind emise mandate de executare a unei pedepse cu închisoarea. Un mandat a fost emis de Judecătoria Arad, pentru tâlhărie, iar un mandat a fost emis de Judecătoria Chişineu Criş, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Arad.

Cercetat pentru furt de porumb

Daniel A., de 36 ani, din Zăbrani, este cercetat de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bata. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că,  în data de 24 august, bărbatul a sustras 500 de kilograme de porumb (ştiulete), din recolta care îi aparţine unei femei din satul Bacăul de Mijloc. Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infractiunii de furt.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare