Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 20 Aug, 2013 | Parerea ta

News2Trei tineri sunt cercetați după ce au furat un tractor dintr-o fermă din Mîsca, care aparține unui cetățean italian, faptă rămasă inițial cu autori necunoscuți.

Cei trei tineri, Laviniu L., de 20 ani, Cosmin L., de 23 ani, şi Andrei S., de 23 ani, au fost depistați de poliţiştii din cadrul Poliției Comunale Şiria. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 25 mai, cei trei au sustras un tractor de la o fermă care aparţine unui cetăţean italian. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 13.000 lei, a fost recuperat. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri.

În trafic fără permis de conducere

În cursul zilei de luni, poliţiştii Postului de Poliţie Zărand l-au depistat în trafic pe Petru J., de 53 de ani. Bărbatul a fost prins pe DJ 792, în localitatea Cintei, în timp ce a condus un moped neînregistrat şi fără a deţine permis de conducere. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 89 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.400 lei. Dintre acestea, 44 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 21 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate, 24 pentru alte abateri de la normele rutiere. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Au sustras telefoane mobile

Jandarmii au fost sesizați cu privire la caz de furt care a avut loc în incinta unui ştrand din municipiul Arad. O femeie în vârstă de 38 de ani a spus că, în timp ce se afla împreună cu o prietenă la ştrand, li s-au sustras două telefoane mobile şi o sumă de bani. Conform declaraţiilor celor două persoane şi ale martorilor aflaţi la faţa locului, doi tineri au fost observaţi în timp ce sustrăgeau, de pe un şezlong, telefoanele şi banii. Pe baza semnalmentelor, tinerii au fost depistaţi în timp ce încercau să iasă din incinta ştrandului. La controlul corporal preventiv efectuat, asupra celor doi tineri au fost găsite telefoanele care aparţin femeilor, mai puţin suma de bani. Având în vedere plângerile depuse, jandarmii au întocmit lui Ovidiu G., de 17 ani, şi Bogdan P., de 19 ani, actele de constatare pentru furt calificat.

La volan cu permisul suspendat

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat un cetăţean bulgar, care conducea un autoturism, în timp ce avea permisul de conducere suspendat. Martin E., de 22 ani, conducea un autoturism Citroen, înmatriculat în Bulgaria. Tânărului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a declarat că nu are permisul de conducere asupra sa. În urma verificărilor a rezultat că Martin E. deţine permis de conducere, dar acesta este suspendat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. Bulgarul este cercetat acum pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare