Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 26 Nov, 2014 | Parerea ta

News2Amenzi în valoare de peste 48.000 lei au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de poliţiştii rutieri, care au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a informat că pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 190 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 48.500 de lei. Dintre acestea, 145 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Urmărit naţional reţinut la Arad

Poliţiştii din cadrul Politiei orașului Sebiș şi de la Postul de Politie Buteni au depistat şi reţinut un bărbat, care era urmărit naţional. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Satu Mare, are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 9 luni de detenție pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi a fost depistat şi reţinut pe raza localității Buteni. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Arad.

Prins de poliţişti dup ce a furat

În cursul zilei de marți, poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică din Arad au prins un bărbat care a sustras o bicicletă. Bărbatul are 44 de ani, este din comuna Șimand și a fost prins de poliţişti la scurt timp după ce ar fi sustras din curtea unui imobil de pe Calea Timișoarei, din municipiul Arad, o bicicleta marca DHS. Prejudiciul în valoare de 600 de lei a fost recuperat și restituit proprietarei, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Conducea un autoturism furat

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat pe sensul de intrare în ţară un cetățean român care conducea un autoturism furat, fără a poseda permis de conducere. Aurelian S., de 25 de ani, din Gorj, conducea un autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în Italia. Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate, permisul de conducere si documentele autoturismului. Acesta a declarat ca nu este posesor de permis de conducere. Totodată, bărbatul a prezentat pentru autoturism două documente eliberate de autorităţile italiene. Poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figurează ca „bun căutat în vederea confiscării”, alertă emisă de autorităţile italiene, la data de 25 noiembrie. Bărbatul a declarat că nu a deţinut niciodată un permis de conducere şi că a cumpărat autoturismul, contra sumei de 3.000 de euro, de la un cetăţean de etnie romă din Craiova, care se ocupa cu vânzarea-cumpărarea de maşini în Milano.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare