Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 11 Aug, 2013 | Parerea ta

News2Doi cetățeni maghiari, care transportau ilegal material lemnos, au fost depistați de polițiștii arădeni.

Astfel, a fost depistat Laslo K., din Ungaria, care a transportat 23,4 mc de lemn foc, specia salcâm, fără ca materialul să corespundă ca şi cantitate cu cel trecut pe avizul de însoţire. De asmenea, în urma unei acţiuni a fost depistat Gyula P., din Ungaria, în timp ce a transportat 5 mc de lemn de foc, speciile cer şi gârniţă, fără ca materialul să corespundă din punct de vedere cantitativ, cât şi ca specie, cu cel trecut pe avizul de însoţire prezentat pentru verificări. Cei doi cetățeni maghiari au fost sancţionaţi contravenţional cu câte 3.000 lei, iar materialul lemons, în valoare totală de aproximativ 5.600 lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Intervenții ale elicopterului SMURD

Elicopterul SMURD din Arad a efectuat, în medie, o intervenţie pe zi, în perioada 2-8 august. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, în ultima săptămână, piloţii Inspectoratului General de Aviaţie al MAI au intervenit pentru salvarea a 72 de persoane, în misiuni executate în cooperare cu SMURD. Intervenţiile au vizat transportul medical de urgenţă al răniţilor şi au presupus efectuarea a peste 115 ore de zbor de către piloţii MAI. Astfel, au fost făcute 44 de misiuni prin Punctele de Operare Aeromedicală SMURD din Bucureşti (18 misiuni), Craiova (opt misiuni ), Arad (şapte misiuni), Iaşi (şapte misiuni) şi Constanţa (patru misiuni).

Prins în flagrant la furat

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie din Arad l-au prins în flagrant pe Laurenţiu S., de 30 ani. Bărbatul a fost depistat în timp ce a sustras, dintr-un supermarket din municipiul Arad, 9 recipiente cu parfumuri, în valoare totală de aproximativ 250 lei. Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

A furat biciclete din scara blocului

Suspectul în cazul unor furturi comise pe raza localităţii Ineu, fapte rămase iniţial cu autori necunocuţi, a fost identificat de poliţişti. Persoana depistată se numește Ariton D., are 21 ani, iar în urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta, în data de 9 august, respectiv 4 august, a sustras două biciclete din scara unu bloc din Ineu. Bicicletele îi aparțineau lui Iacob M. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare