Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 01 Aug, 2013 | Parerea ta

News2O femeie a fost rănită, joi, după ce tramvaiul în care se afla s-a ciocnit de un altul, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

Cele două garnituri de tramvai circulau în acelaşi sens, însă la mică distanţă una de cealaltă. Conform martorilor, când primul tramvai a frânat, al doilea vatman nu a avut timp să frâneze şi a lovit puternic vagonul din spate al primei garnituri. Femeia a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, având răni pe faţă şi pe braţe. Vatmanul are răni doar pe braţe de la cioburile rezultate din spargerea parbrizului, însă a refuzat să plece la spital, pentru a putea da declaraţii anchetatorilor.

Prinși cu un cal furat

Poliţiştii din Păuliş îi cercetează pe Ciprian D., Mircea D., şi Alin R., toţi din localitatea Miniş. Aceştia, în noaptea de 28/29 iulie, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Lipova, pe drumul comunal Cladova – Păuliş, în timp ce transportau un cal, care îi aparţine lui Alexandru V., din Cladova. Din verificările efectuate s-a stabilit că cei trei au pătruns în grădina împrejmuită a victimei, de unde au sustras animalul. Pe numele celor trei a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru violare de domiciliu şi furt calificat.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat aproximativ 125 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.760 lei. Dintre acestea, 43 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 21 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

„Blocada” pe frontiera de vest

În luna august, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, va fi organizată acţiunea „Blocada” pe frontiera de vest a României, cu participarea poliţiştilor de la rutieră din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de la graniţă, precum şi a judeţelor limitrofe acestora. În cadrul acţiunii vor acţiona sute de poliţişti, care vor utiliza echipamente de supraveghere video şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor. Astfel, poliţişti din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Caraş Severin, Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare, acţionează în „oglindă” cu poliţiştii maghiari, în cadrul „Blocadei Vest”.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare