UPDATE: Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 28 Jun, 2013 | Parerea ta

News2Polițiștii au depistat doi minori, care au furat peste 750 de euro dintr-o mașină parcată pe o stradă din municipiul Arad.

Furtul a fost reclamat joi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale fiind sesizaţi că persoane necunoscute au sustras dintr-un autoturism, lăsat descuiat, suma de 755 euro. În doar câteva ore de la primirea sesizării, poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au reuşit identificarea suspecţilor, aceștia fiind S.G., de 10 ani, și Ș.C., de 12 ani, ambii din Arad. Cei doi minori au  profitat că uşa autoturismului era lăsată descuiată şi au sustras banii care se aflau în poşeta proprietarei mașinii. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele celor doi minori au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 Cercetați pentru furt

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe Leonardo B., de 25 ani, și Alin S., de 25 ani, care sunt suspecţi în cazul unui furt comis pe raza municipiului Arad. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 17-18 aprilie, cei doi tineri au sustras un aparat foto şi trei cartele telefonice, în valoare de aproximativ 2.000 lei, dintr-o societate comercială, unde au transportat mobilier. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Infracţiuni depistate de poliţişti

În ultimele 24 de ore, poliţiştii arădeni au depistat mai multe persoane care au săvârşit abateri de la normele de reglementare a circulaţiei pe drumurile publice. Astfel, poliţiştii i-au depistat în trafic pe Viorel B., de 35 ani, în timp ce a condus un moped Suzuki, pe raza localităţii Adea, şi Samuel S., de 21 ani, care a condus un moped pe D.J.682, în afara localităţii Lipova. De asemenea, au fost depistaţi şi Gheorghe P., de 44  ani, din Pecica, care a condus un moped îprin acest oraș, şi H.I., de 15 ani, în timp ce conducea un moped Daelim pe DN 79, în comuna Șimand. Aceste persoane au fost depistate în trafic fără a deţine permise de conducere. Pe numele lor au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Transport ilegal butelii

În cursul zilei de joi, poliţiştii Postului de Poliție Iratoșu l-au depistat pe raza acestei localități pe Ciprian R., de 34 ani, administrator al unei societăţi comerciale din Arad. Bărbatul a transportat, cu o autoutilitară, 34 butelii de aragaz pline, fără a avea documente justificative de proveniență. Conform Legii nr. 12/1990, Ciprian R. a fost sancționat contravenţional cu o amendă în valoare de 6.000 lei, iar buteliile de aragaz au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetaţi pentru furt din locuinţă

Poliţiştii i-au identificat pe Alin L., de 35 ani, Mihaela G., de 30 ani, și L.C., de 15 ani, aceștia fiind suspecţi în cazul unui furt din locuinţă comis pe raza localităţii Lipova, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi. Din verificări s-a stabilit că, în perioada 10 ianuarie – 18 iunie 2012, cei trei au sustras aparate electronice, electrocasnice și articole de îmbrăcăminte, în valoare de 5.000 lei, din locuința lui Italo B., de 43 ani, cetăţean italian. Cei trei sunt cercetaţi acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 90 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de 21.400 lei. Dintre acestea, 34 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 26 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.

UPDATE

Cetățean german, găsit mort

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 64 de ani, de naţionalitate germană, a fost descoperit la baza unui pod din municipiul Arad, poliţiştii făcând cercetări în legătură cu condiţiile în care a survenit decesul. Cadavrul a fost observat de câţiva trecători aflaţi pe un pod din oraş, care leagă peste râul Mureş cartierele Subcetate şi Micălaca, martorii sunând la 112. Poliţiştii au identificat persoana decedată, pentru că aceasta avea asupra sa actele de identitate. “Este vorba de un cetăţean german de 64 de ani, care se pare că a căzut de pe pod, având în vedere leziunile constatate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce. Cadavrul se afla la baza podului, pe o placă din beton de lângă malul Mureşului. Ceasul bărbatului decedat era oprit la ora două, astfel că poliţiştii cred că moartea a survenit în cursul nopţii de joi spre vineri. Anchetatorii urmează să stabilească dacă bărbatul a fost victima unei agresiuni sau dacă este vorba de o sinucidere, cadavrul fiind ridicat pentru necropsie.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare