Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 03 Jun, 2013 | Parerea ta

News2Un echipaj de descarcerare a intervenit, luni, pe DN 7, într-o parcare din Mândruloc, pentru a scoate un șofer care a fost prins sub un autotren.

Autotrenul a căzut peste șofer în timp ce acesta efectua reparații, iar perna hidraulică s-a rupt. Pentru scoaterea șoferul de sub autotren a intervenit un echipaj de descarcerare. Șoferul a avea brațul prins sub vehicul. După ce a fost scos de sub autotren, șoferul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Prejudiciu de 40.000 lei

Trei tineri sunt cercetaţi de polițiștii din Arad, fiind suspectați ca au creat un prejudiciu de aproximativ 40.000 lei. Cei trei tineri, Adrian V., Raul C. și Beniamin P. au fost depistați de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 2 Micălaca. Conform IPJ Arad, cei trei tineri sunt suspectaţi că au sustras componente electrice din incinta unui imobil situat pe Calea Radnei. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada 31 mai – 2 iunie, cei trei au pătruns în incinta imobilului, de unde au sustras componente electrice (smulse din pereţi şi tavan), provocând un prejudiciu estimativ în valoare de 40.000  lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere penală a acestora.

Migranţi ascunşi între seifuri

Politiştii de frontieră de la Vărșand au descoperit doi sirieni, care au încercat să iasă ilegal din ţară ascunşi în compartimentul de marfă al unui automarfar care transporta seifuri din Turcia în Ungaria. Automarfarul era condus de cetăţeanul maghiar Istan C., în vârstă de 34 de ani. La controlul de frontieră au fost descoperiți şi reţinuți doi bărbați, în vârstă de 20, respectiv 41 de ani, ascunși în compartimentul marfă, deasupra cutiilor cu seifuri. Şoferul a declarat că nu cunoaşte sirienii din remorcă şi nici nu ştie când aceștia s-au urcat în camion. Sirienii sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

A sustras motorină dintr-un tractor

Principalul suspect în cazul unui furt de 40 de litri de motorină a fost depistat de poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliție Rurală Sintea. Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în seara zilei de 30 mai, în jurul orei 22.00, Ioan J., în vârstă de 22 de ani, din Sepreus, a pătrus prin efracţie într-o magazie care îi aparţine lui Mihai P., din aceeaşi localitate. Ioan J. este acuzat că a sustras din rezervorul unui tractor cantitatea de 40 litri de motorină. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare  penală pentru furt calificat.

Sustrăgeau componente auto

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant trei tineri care au sustras  mai multe pompe de injecţie, din incinta uni imobil situat pe strada Andrei Şaguna. Adrian H., de 25 ani, Rafael A., de 22 ani, şi Ana Maria M., de 18 ani, toţi din Arad, au fost prinşi, duminică, în jurul orei 18.00, în timp ce sustrăgeau mai multe componente auto din aluminiu (pompe de injecţie), din incinta unui imobil de pe strada Andrei Şaguna, care îi aparţine lui E.G.. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cei trei tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Pescuit cu o unealtă interzisă

Jandarmii din Pecica, în cooperare cu inspectori ai Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură – Filiala Ardeal, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional în domeniul piscicol. În timpul acţiunii care a avut loc pe râul Mureş, în zona localităţii Zădăreni, a fost prins în flagrant Gheorghe M., de 45 de ani, în timp ce pescuia, prin metoda ,,greblare”, cu o lansetă de pescuit, cu lungimea de 3 metri, având ataşate două cârlige triplu cu spin şi plumb. Jandarmii au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, pentru pescuit cu ostia, suliţa, ţepoaica sau cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare. Unealta folosită a fost ridicată în vederea confiscării.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare