Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 08 Mar, 2013 | Parerea ta

News2Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au început urmărirea penală pe numele a cinci adolescenţi, care sunt suspectaţi că au sustras mai multe bunuri casnice și electronice dintr-o locuinţă din municipiul Arad.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în data de 17 februarie 2012, cei cinci adolescenţi, care au vârste de 15 şi 16 ani, au sustras mai multe bunuri casnice și electronice din locuinţa care îi aparţine lui Elisabeta B., din Arad. Prejudiciul estimat este de 3.000 lei. Adolescenţii sunt cercetaţi acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Sancționați pentru transporturi ilicite

Mihai G., din județul Alba, a fost depistat în trafic de poliţiştii din Chişineu Criş, în timp ce a transportat cu un autoturism 129 kg de cafea, de diferite sortimente. Cafeaua era achiziţionată din Ungaria, în scopul comercializării. Pentru că nu deţinea documente de provenienţă pentru marfa transportată, bărbatul a fost amendat cu 1.000 lei, iar cafeaua, în valoare de aproximativ 1.800 lei, a fost confiscată. De asemenea, poliţiştii din Pecica, împreună cu cei de la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Arad, l-au depistat în trafic pe Gheorghe O. Tânărul a a transportat 1.500 kg de fructe şi legume, fără a deține documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate de fructe şi legume a fost ridicată în vederea confiscării. Gheorghe O. a fost amendat cu 1.000 lei.

Cercetat pentru tăiere ilegală de arbori

Poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Gurahonţ l-au depistat pe Petrişor T., de 56 ani, care, în data de 27 februarie, a tăiat fără drept şi a sustras șapte arbori, din specia carpen şi cer, din fondul forestier al localităţii Vârfurile. Prejudiciul cauzat în acest caz este de aproximativ 600 lei. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.

Migrant la frontieră cu document fals

Un tânăr care a încercat să treacă ilegal frontiera cu un paşaport fals a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici. Tânărul era pasager într-un tren I.R., care circula pe relaţia Timişoara-Budapesta și s-a legitimat cu un paşaport turistic eliberat de autorităţile din Bangladesh. În urma verificărilor specifice s-a stabilit că documentul prezentat este fals total, iar în realitate este vorba de un cetăţean din Bangladesh, Uddin N., în vârstă de 18 ani, care intenţiona să ajungă ilegal în Italia. Acesta a declarat că a primit paşaportul prin curierat din Bangladesh. Tânărul este cercetat pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare