Ştiri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 06 Mar, 2013 | Parerea ta

News2-300x225Un angajat al unei firme din Arad a fost prins în timp ce încerca să fure de la locul de muncă deşeuri metalice, pe care intenţiona să le valorifice.

Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat cu privire la acest caz. După verificările efectuate la faţa locului a rezultat că Claudiu P., de 20 ani, cu domiciliul în municipiul Arad, a sustras cu ajutorul unui motostivuitor, de la locul de muncă, mai multe obiecte şi deşeuri din metal neferos. Tânărul fost surprins în timp ce încărca obiectele sustrase din incinta societăţii, în autoturismul proprietate personală. Acesta a recunoscut că intenţiona să valorifice partea metalică a obiectelor. Prejudiciul, în valoare totală de 500 euro, a fost recuperat integral. Tânărului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru furt calificat.

Prins că a furat dintr-un magazin

Poliţiştii  Secţiei nr. 1 de Poliţie cercetează un adolescent, care a fost prins că a sustras dintr-un magazin. Tânărul, în vârstă de 17 ani, este din Arad şi a fost prins luni, în jurul orei 15.30, în timp ce a sustras o pereche de pantofi sport, din incinta unui magazin situat într-un  complex comercial de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Prejudiciul, în valoare de 169 lei, a fost recuperat.

Urmărit naţional depistat de poliţişti

Bogdănel Ioan Drăgan, din localitatea Peregu Mare, era dat în urmărire naţională, dar fost depistat de poliţiştii de la Postul de Poliţie Peregu Mare şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Bărbatul este condamnat la 6 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.  Bogdănel Ioan Drăgan a fost reţinut şi urmează să fie încarcerat la Penitenciarul Arad.

Depistat în trafic fără permis de conducere

Poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Gurahonţ l-au depistat în trafic pe Vasile H., în vârstă de 29 ani. Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Gurahonţ, în timp ce a condus un autoturism Mazda, fără a poseda permis de conducere. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

Urmărit general depistat la frontieră

Un cetăţean român, care era condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de hărţuire sexuală, a fost prins la Vama Nădlac. Nicolae Mihai L., de 25 ani, cu domiciliul în municipiul Hunedoara, era dat în urmărire generală, pe numele lui fiind emis un mandat de executare cu închisoare. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de hăţuire sexuală. Poliţiştii de frontieră l-au predat pe hunedorean unei echipe operative din cadrul IPJ Arad, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare