Ştiri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 04 Mar, 2013 | Parerea ta

News2-300x225Un şofer care şi-a alimentat autoturismul cu carburant într-o staţie de distribuţie din Nădlac, dar a plecat fără să plătească, a fost prins la Pecica.

Poliţiştii din Nădlac au fost sesizaţi că într-o staţie de distribuţie a carburanţilor din acest oraş un conducător auto a alimentat un autoturism VW, cu 32,53 litri de motorină, după care a urcat la volan şi a plecat fără să achite contravaloarea carburantului. Poliţiştii au reuşit depistarea autoturismului în cauză la intrarea în. Cel care a plecat din benzinărie fără să plătească se numeşte Ion C., are 52 ani şi este din judeţul Constanţa. Pe numele şoferului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Au furat alimente de la consătean

Poliţiştii Postului de Poliţie Semlac i-au depistat pe Valentin C., de 29 de ani, şi Tiberiu N., de 22 ani, suspecţi în cazul unui furt comis pe raza localităţii Semlac. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de 25 februarie, suspecţii au pătruns în curtea unui imobil din localitate, iar dintr-o cămară au sustras mai multe bunuri alimentare. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Cercetat pentru furt de cupru

Florin C., de 32 ani, din Pilu, este cercetatat de poliţiştii din Ineu. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 28 februarie, bărbatul a sustras cantitatea de 3,3 kg cupru din incinta unei societăţi comerciale, situată pe pe raza localităţii Ineu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar bărbatul este cercetat acum de poliţişti pentru furt calificat.

Prins în flagrant de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Lipova l-au prins în flagrant pe Liviu N., de 18 ani, care, în noaptea de 28 februarie/1 martie, a pătruns prin efracţie într-o clădire din incinta parcului Lipova, de unde a sustras mai multe scule electrice. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 3.200 lei a fost recuperat integral. În uma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 8/9 februarie, tânărul a sustras o betonieră din dreptul unui imobil din Lipova, iar în noaptea de 20/21 februarie a sustras veselă de bucătărie dintr-o locuinţă situată pe raza oraşului Lipova. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Sancţiuni pentru comerţ ilicit

Jandarmi din Arad au desfăşurat, la sfârşitului săptămânii trecute, acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor comerciale ilicite. În timpul unei acţiuni care a avut loc în Piaţa Obor au fost depistate patru persoane care ofereau spre comercializare diferite produse cosmetice şi produse alimentare, fără a avea documente de provenienţă a mărfii şi nici autorizaţie de comercializare. Persoanele în cauză au fost amendate cu câte 1.000 lei. Şi în pieţele din localităţile Hălmagiu şi Ineu au fost desfăşurate astfel de acţiuni. Valoarea totală a amenzilor aplicate este 8.700 lei. Acestea au fost aplicate pentru neafişarea preţurilor şi pentru comercializare fără autorizaţie. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost ridicate în vederea confiscării şi valorificării.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare