Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 28 Feb, 2013 | Parerea ta

News2Poliţiştii arădeni au depistat, în ultimele 24 de ore, trei persoane care au de executat pedepse cu închisoarea.

Astfel, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei de la Biroul de Investigaţii Criminale, l-au depistat pe Leşu Mihai, de 31 ani, din Bârzava, care este condamnat la 6 ani şi 2 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. De asemenea, poliţiştii l-au depistat şi pe Davidescu Radu, de 25 ani, din Arad, pe numele căruia Judecătoria Arad a emis un mandat de 4 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Poliţia oraşului Curtici l-au depistat pe Galatescu Cornel Ioan, de 38 ani, din Curtici, care are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani cu închisoarea, pentru furt calificat. Cei trei bărbaţi au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din IPJ Arad.

Jandarmii au intervenit la o agresiune

În cursul zilei de miercuri, jandarmii au fost solicitați la o spălătorie auto din municipiul Arad. Echipajul ajuns la locaţia precizată a identificat persoana care a făcut apelul. Aceasta a reclamat că a fost agresată de patronul spălătoriei, prezent şi el la faţa locului, pentru faptul că, dorind să plece de la respectivul loc de muncă, a solicitat plata pentru orele lucrate. Persoana agresată a acuzat dureri în zona capului şi gâtului. Vicitima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru ajutor medical de specialitate, în prezent fiind spitalizată. Persoana agresată a depus plângere, urmând ca, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, să se stabilească încadrarea juridică a faptei.

Transport ilegal de material lemnos

Adrian M., de 33 ani, din localitatea Vârfurile, a fost depistat de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică în timp ce efectua un transport de material lemnos pentru o societate comercială. Bărbatul a fost depistat transportând 23,2 mc de buştean, din specia tei, fără ca materialul lemnos să corespundă din punct de vedere cantitativ, ca dimensiune şi diametru, precum şi ca număr de piese, cu cel trecut pe avizul de însoţire emis de societatea în cauză. Conform Legii nr. 171/2010, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3.000 lei,  materialul lemnos, în valoare de aproximativ 6.700 lei, fiind ridicat în vederea confiscării.

Prinşi în timp ce au furat motorină

În cursul nopții de 27/28 februarie, în jurul orei 2.45, poliţiştii Postului de Poliţie Macea i-au prins în flagrant pe Alexandru M., de 18 ani, şi Alexandru C., de 22 ani, ambii din Sânmartin. Poliţiştii i-au depistat pe aceştia în timp ce au sustras  motorină dintr-un autobuz parcat în dreptul unui imobil de pe raza localităţii Macea. În cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au găsit un bidon de plastic de 5 litri, un furtun şi alte scule cu ajutorul cărora cei doi tineri au forţat buşonul rezervorului. Cei doi tineri sunt cercetaţi acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lănţişor smuls de la gâtul unei femei

La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad s-a primit, joi, un apel prin care s-a solicitat intervenţia unui echipaj în zona Podgoria din municipiu. După verificările efectuate a rezultat că o femeie a fost agresată de un bărbat, de 23 de ani, din oraşul Lipova. Cei doi au fost implicaţi într-o relaţie, iar bărbatul a încercat reîmpăcarea. Pentru că femeia a refuzat acest lucru, ea a fost agresată de bărbatul care, prin violenţă, i-a smuls lănţişorul pe care ea îl purta la gât. Întrebat despre cele întâmplate, bărbatul a declarat că nu are lănţişorul asupra lui şi că nu îl poate restitui. După verificări a rezultat că acesta a mai fost sancţionat de jandarmi cu amenzi pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru tâlhărie.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare