Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 29 Mar, 2013 | Parerea ta

News2Traficul automarfarelor pe teritoriul Ungariei va fi interzis în perioada 30 martie – 1 aprilie.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat că, în perioada 30 martie, ora 23.00 (ora României) – 1 aprilie, ora 23.00 (ora României) este restricţionată, pe teritoriul țării vecine, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Restricția a fost luată ca urmare a faptului că în Ungaria este sărbătorit Paştile catolic.

Cercetați pentru distrugere și furt

Patru tineri, suspectaţi că au sustras instalaţia electrică a unei case aflate în construcţie, au fost depistați de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Secusigiu. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în noaptea de 20 martie, K.M., de 13 ani, C.I., de 17 ani, B.N., de 15 ani, și K.A., de 17 ani, toţi din Secusigiu, au distrus prin tăiere cablurile instalației electrice a unei case aflate în constructive și pe care, ulterior, le-au sustras. Pe numele celor patru adolescenţi au fost întocmite actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bărbat prins în flagrant

Poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie din Arad au prins în flagrant un bărbat, care a sustras produse de pe rafturile unui magazin din cartierul Aurel Vlaicu. Ioan G., în vârstă de 61 ani, din Arad, este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost prins de polițiști în timp ce a sustras produse alimentare de pe rafturile magazinului.

Transport ilegal de lemne

În cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Compartimentului Silvic, a fost depistat Levente N., de 42 ani, din judeţul Alba. Bărbatul a fost identificat pe raza municipiului Arad, în timp ce transporta, cu un autovehicul cu semiremorcă, 32 ms de lemn de foc, speciile fag, stejar şi carpen, fără ca materialul lemnos transportat să corespundă cantitativ şi ca specie cu cel trecut pe avizul de însoţire. Levente M. a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de 3.200 lei, a fost predat în custodie la Ocolul Silvic Lipova.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare