Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 28 Mar, 2013 | Parerea ta

News2Trecerea la ora de vară, care va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu va afecta decât mersul trenurilor aflate în circulaţie între orele 3.01 şi 4.00.

Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora de iarnă până în noaptea de 30/31 martie 2013, ora 3.00 care devine ora 4.00. După această oră, trenurile vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară. Trenurile de călători aflate în circulaţie între orele 3.01 şi 4.00 (ora iarnă), vor circula întârziate, fiind afectate de schimbarea de oră un număr de 85 de trenuri, dintre care şapte trenuri internaţionale, 32 InterRegio şi 46 Regio. Având în vedere că şi în ţările vecine această trecere se face în aceeaşi zi de duminică, 31 martie 2013, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după orarul din mersul de tren în vigoare.

Accident rutier pe DN 79/A

În cursul zilei de miercuri, pe DN 79/A, în judeţul Arad, a avut loc un accident rutier soldat cu  rănirea gravă a unui bărbat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, Cristian N., de 39 ani, din Deva, care conducea un autoturism Dacia Logan, din direcţia Vârfurile spre Avram Iancu, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată cu indicatoare rutiere, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Corsa. Opel-ul era condus regulamentar de Constantin D., de 60 ani, din Timişoara. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a celui care conducea autoturismul Opel Corsa. Poliţiştii continuă cercetările.

Conducea un autoturism neînmatriculat

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Felnac l-au depistat în trafic pe Sorin T. de 32 ani, din Felnac. Bărbatul a fost depistat, în data de 27 martie, în jurul orei 8.50, în timp ce conducea pe DJ 682, în localitatea Felnac, un autovehicul Renault Megane, care avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare expirat, din data de 25 ianuarie 2013. Pe numele conducătorului auto s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals.

Suspectată că şi-a furat  concubinul

Valeria T., de 53 ani, din județul Bihor, este cercetată de poliţiştii de la Secţia nr. 9 Poliţie Rurală Sebiş. Femeia este suspectată că, în noaptea de 26/27 martie, între orele 0.00 – 1.00,  a sustras de la concubinul ei, Nicolae S., din Buteni, mai multe bunuri, în valoare de 150 lei. Pe numele femeii au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare