Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

News2O tânără din comuna arădeană Bocsig este cercetată pentru înșelăciune, după ce a retras de pe card toți banii unui consătean.

Tânăra, în vârstă de 25 ani, este cercetată acum de poliţiştii Postului de Poliţie Bocsig. Conform oamenilor legii, un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din Bocsig, a sesizat că, sub pretextul că ar avea de primit 50 de euro de la o persoană, o femeie din localitate i-ar fi cerut cardul bancar şi codul PIN şi ulterior ar fi extras din contul victimei suma de 600 de lei. Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Cercetaţi pentru că au furat

Poliţiştii Postului de Poliţie Zărand au identificat trei tineri, bănuiţi de comiterea unui furt de pe raza localităţii Cintei. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada 20-30 ianuarie, trei tineri ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit, de pe raza localităţii Cintei, de unde ar fi sustras un contor electric, 15 metri de cablu din cupru, prize şi întrerupătoare electrice, în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Jandarmii au intervenit la o tâlhărie

Prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj la o adresă din zona centrală a municipiului. Apelul a fost făcut de o femeie care a precizat că, între mai multe persoane, a avut loc un conflict. La adresa menționată, jandarmii au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, care a reclamat că a fost amenințat și agresat de trei persoane care l-au deposedat de trei telefoane mobile. Pe baza semnalmentelor, jandarmii au depistat persoanele implicate, iar la verificări a rezultat că acestea au vârsta de 18, 20 respectiv 23 de ani și au domiciliul în județul Arad. Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Transportau ilicit ţigarete netimbrate

Doi bărbaţi, care au transportat ilicit peste 23.300 ţigarete netimbrate, au fost depistați de poliţiştii Postului de Poliţie Apateu. Cei doi bărbaţi, de 29, respectiv 27 de ani, au fost depistaţi de poliţişti, în noaptea de 18/19 februarie, pe DJ 709, în apropierea localităţii Berechiu, în timp ce transportau cu un autoturism de 23.380 de ţigarete netimbrate, marca Jin Ling. Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor, iar cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Depistat cu încălțămintea sustrasă

Jandarmii au fost solicitați să intervină la un centru comercial din municipiul Arad, unde un bărbat, care prezenta semne vizibile că ar fi consumat alcool, a devenit recalcitrant și a lovit cu picioarele ușile unui magazin de încălțăminte. Jandarmii l-au identificat pe bărbat, acesta fiind în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în municipiul Baia Mare. El a fost amendat cu 400 lei. În timpul în care bărbatului i s-a întocmit procesul-verbal de sancționare, s-a observat că încălțămintea sport pe care o purta era nouă, în contrast cu îmbrăcămintea. După verificări, a rezultat că bărbatul încălțase pantofii în magazin, iar apoi a plecat cu ei fără a plăti. Prejudiciul în acest caz, în valoare de 230 lei, a fost recuperat. Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de furt.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.