Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

News2Mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni în trafic au fost depistate, la sfârșitul săptămânii trecute, de poliţiştii arădeni.

Astfel, a fost depistat un bărbat, de 41 ani, care conducea un autoturism prin Arad, şi un bărbat, de 36 ani, care conducea un autoturism în Chişineu Criş, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei doi nu deţin permis de conducere. La Sântana a fost depistat un bărbat, de 39 ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Frumuşeni a fost depistat un bărbat, de 49 ani, în timp ce conducea o autoutilitară, având o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe DJ 682 C, între localităţile Livada şi Sânleani, a fost depistat un bărbat, de 34 ani, care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe raza orașului Ineu a fost depistat un bărbat, de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism, având montate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii a căror valabilitate a expirat din data de 7 decembrie 2013 şi care au fost atribuite unui alt autoturism. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală.

A sustras două butelii de aragaz

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Sebiş au identificat un tânăr, care este bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Sebiş. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 29/30 decembrie 2014, tânărul, în vârstă de 19 ani, ar fi pătruns, prin forţarea sistemului de închidere, într-o magazie, situată în zona unui bloc din localitatea Sebiş, de unde ar fi sustras două butelii de aragaz, în valoare de aproximativ 200 de lei. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Depistaţi în flagrant

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Postului de Poliţie Târnova au depistat în flagrant trei tineri care sustrăgeau fier vechi. Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau mai multe ţevi din fier şi tablă, în cantitate totală de 280 de kilograme, dintr-o hală a unei societăţi comerciale situată pe raza localităţii Târnova. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei în cauză fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 270 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 77.000 de lei. Dintre acestea, 105 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 165 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.