Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 26 Feb, 2013 | Parerea ta

News2Polițiștii arădeni au reținut un tânăr, care este suspectat de mai multe furturi comise în localitatea Mănăștur, valoarea bunurilor sustrase fiind de aproximativ 20.000 lei.

Iulian G., de 22 ani, a fost de depistat de poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 26 ianuarie – 16 februarie, tânărul a pătruns în interiorul a trei locuinţe, de unde a sustras bani, telefoane mobile şi bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 20.000 lei. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia, magistraţii au emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Dispărut de la domiciliu depistat de poliţişti

În cursul zilei de luni, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale l-au  depistat pe Boloş Marius Daniel, în vârstă de 25 ani, din Arad. Tânărul era urmărit naţional, fiind dat dispărut de la domiciliu, din data de 22 februarie. Tânărul a fost depistat de poliţişti pe raza municipiului Arad, iar oamenii legii au anunţat familia acestuia.

Tunisian depistat în ilegalitate

În cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii de la Secţia de Poliţie nr. 1, în colaborare cu poliţiştii Serviciului Judeţean pentru Imigrări Arad, pe raza municipiului a fost depistat Amine M., cetăţean tunisian. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatului, care este în vârstă de 25 de ani, îi expirase dreptul de şedere legală pe teritoriul României, astfel încât, în conformitate cu prevederile legale, a fost sancţionat contravenţional cu suma de  800 de lei şi a fost îndrumat pentru reglementarea  dreptului de şedere pe teritoriul României.

Urmărit general depistat la frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat, pe sensul de intrare în țară, un bărbat care era dat în urmărire generală pentru sâvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Bărbatul se numește Mugurel D., are 39 de ani și domiciliul pe raza judeţului Ialomiţa. Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este dat în urmărire generală, fiind condamnat la o pedeapsă de un an închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul IPJ Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare