Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

News2Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au găsit în locuinţa unei arădence peste 2.400 de pachete de ţigarete netimbrate.

Într-o informare a Inspectoratului de Poliției al Județului Arad se menționează că, în urma unei percheziţii domiciliare efectuată în locuinţa unei femei, în vârstă de 41 de ani, din Arad, poliţiştii au găsit 48.100 de ţigarete netimbrate. „Întreaga cantitate de ţigări, cât şi sumele de 3.383 lei şi 150 euro au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor“, se arată în informarea IPJ Arad. Femeia este cercetată acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, prejudiciul cauzat prin activităţile ilicite fiind de peste 23.280 de lei.

Depistat în timp ce fura din magazine

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie din Arad cercetează un bărbat, care a fost prins în flagrant în timp ce fura dintr-un magazin. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost depistat, luni, în timp ce sustrăgea produse alimentare dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 150 de lei, a fost recuperat, iar pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

A sustras doi acumulatori auto

Un tânăr, care este bănuit că ar fi furat doi acumulatori auto, a fost identificat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Arad. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 28/29 noiembrie 2014, tânărul, care are 22 de ani, ar fi sustras acumulatorii auto de la două autoturisme parcate pe raza municipiului Arad. Conform IPJ Arad, tânărul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Bilanț ISU pentru luna ianuarie

Subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş“ din Arad au executat, în perioada 1 – 31 ianuarie, 380 misiuni de intervenţie. Într-un bilanț al Inspectoratului se menționează că au fost efectuate 29 de intervenții pentru stingerea incendiilor, una pentru asanare de muniție și una pentru descarcerare. De asemenea, a fost acordată asistență medicală de echipajele SMURD în 334 de cazuri. Totodată, cadrele ISU Arad au mai desfășurat, în cursul lunii ianuarie, alte 15 misiuni specifice.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 183 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei. Dintre acestea, 48 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 135 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 16 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.