Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 22 Mar, 2013 | Parerea ta

News2Aproximativ 6 tone de legume şi fructe, transportate ilegal, au fost depistate de poliţiştii din orașul arădean Nădlac.

Astfel, în cadrul unei acţiuni organizate, poliţiştii de la Poliţia oraşului Nădlac, cu sprijinul de specialitate al S.I.P.I. Arad, au depistat aproximativ 6.000 kg de legume şi fructe, transportate ilegal. În timpul acțiunii, oamenii legii i-au identificat pe Nicolae B., de 36 ani, şi Daniel C., de 41 ani, ambii din judeţul Timiş, care transportau 3.434 kg legume și fructe, respectiv 2.510 kg legume-fructe, fără a fi autorizaţi pentru efectuarea acestor acte comerciale. Marfa a fost cumpărată din Ungaria și urma să fie comercializă în România. În conformitate cu Legea nr.12/1990, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu 3.500 lei, iar legumele și fructele a fost reţinute în vederea confiscării.

Arme găsite în tavanul unei anexe

Trei puști, o sabie și două pistolete au fost găsite de un bărbat din Lipova, într-o anexă pe care o demola. Poliţiştii din Lipova au fost sesizaţi de bărbat că, în timp ce demola o anexă a unei clădiri, a descoperit mai multe arme. În timpul cercetării efectuate la faţa locului s-a stabilit că în tavanul magaziei se aflau trei puşti tip carabină, în stare de avansată de uzură, o sabie Solingen cu teacă, parţial ruginită, şi două pistolete tip revolver, ambele în stare avansată de degradare. Armele au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

Cercetaţi pentru furt de biciclete

Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie din Arad au reuşit identificarea a doi tineri, care sunt suspectaţi că au sustras, de pe raza cartierului Micălaca, 17 biciclete. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în perioada 2012-2013, Petru P., de19 ani, şi S.R., de 15 ani, ambii din Arad, au sustras din casa scărilor mai multor blocuri din cartierul Micalaca, 17 biciclete. Pe numele celor doi tineri au fost întocmite actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Bunuri sustrase dintr-un imobil

Terentie I., de 62 ani, și Viorica I., de 66 ani, ambii din localitatea Măgulicea, sunt cercetați de poliţiştii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Gurahonţ. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în perioada ianuarie-martie, cei doi au sustras din garajul unui imobil din vecinătatea locuinţei lor, mai multe bunuri, în valoare totală de 7.200 lei. Terentie I. și Viorica I. sunt cercetaţi sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare