Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 15 Feb, 2013 | Parerea ta

News2Doi bărbați au fost depistaţi, în câteva ore, după ce au furat peste 40 de pomi fructiferi dintr-o pepinieră din localitatea Răpsig.

Poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Ineu au fost sesizaţi de Z.N., de 37 ani, din Răpsig, că două persoane au sustras din pepiniera sa 45 de pomi fructiferi. În urma verificărilor efectuate, în doar câteva ore de la sesizare, poliţiştii i-au depistat, pe raza localităţii Aldeşti, pe Pavel A., de 44 ani, din Voivodeni, şi Flore C., de 45 ani, din Groşeni. Cei doi aveau asupra lor 42 pomi fructiferi, din soiurile măr şi cireş. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit proprietarului. Totodată, pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetaţi pentru mai multe furturi

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea a două persoane suspectate de săvârşirea mai multor furturi pe raza municipiului Arad. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în cursul anului 2012, Mihai B., de 25 ani, din Lipova, şi B.I., de 14 ani, din judeţul Bihor, au pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe, pivniţe şi dependinţe din municipiul Arad, de unde au sustras diferite bunuri. Pe numele celor două persoane, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Prins în flagrant de către poliţişti

Mihai B., de 24 de ani, din orașul Lipova, a fost prins în flagrant de poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică, în timp ce avea asupra lui 66 de bucăţi de robineţi, de diferite dimensiuni. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că robineţii au fost sustraşi de tânărul din Lipova dintr-o societate comercială situată pe Calea Radnei, în municipiul Arad. Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

A sustras un transformator

Un bărbat care a sustras un transformator bobină dejantă, de pe calea ferată care traversează cartierul Micălaca, a fost prins în flagrant de poliţiştii Secţiei nr. 2. Attila K., de 24 ani, din Arad a fost prins de către poliţişti în timp ce a sustras transformatorul bobină dejantă, cap recepţie, de pe calea ferată din cartierul Micălaca, zona 300. Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului Transporturi Feroviare, care au deschis pe numele lui Attila K. un dosar de cercetare penală.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare