Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 07 Feb, 2013 | Parerea ta

News2Peste 100 de amenzi, în valoarea de aproximativ 60.000 lei, au fost aplicate de polițiștii rutieri din Arad, în cadrul unei acțiuni care a vizat transportul public de persoane.

Acţiunea a fost organizată, miercuri, atât în municipiul Arad, cât şi în localităţi din judeţ. Scopul acțiunii a fost verificarea autovehiculelor care efectuează transporturi publice de persoane. În cadrul acţiunii au fost monitorizate rutele şi traseele folosite de transportatorii publici şi au fost verificate 184 de autovehicule destinate transportului rutier public de persoane (autocare, autobuze, microbuze). Poliţiştii au aplicat 113 sancţiuni contravenţionale, dintre care 5 pentru pentru expirarea inspecţiei tehnice periodice şi 5 pentru nerespectarea timpilor de odihnă. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere şi au fost retrase 6 de certificate de înmatriculare.

Urmărit internaţional, depistat de poliţişti

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Poliţia oraşului Ineu l-au depistat pe urmăritul internaţional Bondor Teodor, de 51 ani, din Ineu. Pe numele bărbatului, autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi înşelăciune. Conform procedurii, urmăritul internaţional a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara şi Curţii de Apel Timişoara. Magistraţii au emis pe numele bărbatului din Ineu mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile. Bondor Teodor a fost încarcerat în arestul IPJ Timiş, în vederea extrădării.

A furat gardul cimitirului

Un bărbat suspectat că a sustras mai multe elemente din gardul metalic al cimitirului din localitatea Şomoşcheş a fost depistat de poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Beliu. Din verificările poliţiştilor s-a stabilit că, în noaptea de 5/6 februarie, Costel C., în vârstă de 23 ani, a sustras mai multe porţiuni din gardul metalic care împrejmuia cimitirul din localitatea Şomoşcheş, cauzând un prejudiciu de aproximativ 480 lei. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cercetaţi pentru furt calificat

Poliţiştii Postului de Poliţie Şicula îi cercetează pe Gheorghe B., de 60 ani, Dănuț B., de 49 ani, Micoară G., de 45 ani, şi Ioan M., de 44 ani. Cei patru sunt suspecţi în cazul unui furt comis pe raza localităţii Şicula. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că, în perioada noiembrie 2012 – februarie 2013, cei patru bărbați au sustras ţigări şi băuturi alcoolice dintr-o societate comercială. Pe numele celor patru bărbaţi a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare