Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 06 Feb, 2013 | Parerea ta

News2O femeie, care era dată în urmărire națională, pentru că avea de ispășit o pedeapsă cu închisoarea, pentru trafic de persoane, a fost reținută de polițiștii arădeni.

Claudia Călin, de 30 ani, din Tecuci, a fost reținută în data de 5 februarie de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sântana şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale. Femeia era urmărită la nivel naţional, având  de ispăşit o pedeapsă de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane. Claudia Călin a fost introdusă în arestul IPJ Arad.

Transport ilegal de cafea

Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Chişineu Criş au desfăşurat o acţiune împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Socodor pe linie de evaziune fiscală şi produse accizabile. În urma acţiunii a fost depistat Cristian C., de 37 ani, care a transportat cu un autoturism Dacia Logan, cantitatea de 19 kg cafea, de diferite sortimente, achiziţionată din Ungaria, fără a deţine documente de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 12/1990, cu suma de 1.000 lei. Cantitatea de cafea, în valoare de aproximativ 850 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Transport ilicit de material lemnos

În cadrul unei acţiuni comune, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Silvic şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Arad au depistat şi reţinut două transporturi ilegale de material lemnos. Astfel, Dănuţ H., de 42 ani, a fost depistat în timp ce transporta, pentru o societate comercială din Vârfurile, 10 mc de buşteni, fără a avea ştanţat dispozitivul de marcare pe materialul lemnos transportat. Totodată, Simion N., de 45 ani, a fost prins în timp ce a transportat, cu o camionetă, 1,2 ms lemn de foc, care nu corespundea din punct de vedere cantitativ şi al speciei cu avizul de însoţire. Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii nr. 171/2010, cu 1.000 lei, respectiv 2.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Accident grav pe DN 7B

În cursul zilei de marți, pe DN 7B, în afara localităţii arădene Turnu, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a fost accidentat grav un bărbat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că, în timp ce a condus un autoturism Nissan, din direcţia Turnu spre Arad, Jozsef V., de 39 ani, a surprins şi accidentat grav pe Valeriu V., de 39 ani, din Arad, care, în calitate de bicyclist, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare