Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 13 Feb, 2013 | Parerea ta

News2La Inspectoratul de Poliție al Judeţului Arad au fost sesizate dispărute, în luna ianuarie, 20 de persoane, dintre care 12 sunt minori.

În urma activităţilor întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, 18 dintre aceste persoane dispărute au fost depistate. „Este de remarcat că toţi cei 12 minori sesizaţi dispăruţi au fost găsiţi de polițiști, majoritatea în câteva ore de la sesizare, iar pentru cele două persoane majore, cercetările sunt continuate“, au informat polițiștii arădeni. În cursul anului 2012, pe lângă cele 49 de persoane aflate în evidenţe ca şi dispărute, au fost sesizate dispărute încă 93 de persoane, dintre care 51 minori. Poliţiştii au reuşit depistarea a 97 dintre aceste persoane şi a tuturor celor 51 de minori dispăruţi.

Accident rutier în municipiul Arad

În cursul zilei de marți, în municipiul Arad a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism Dacia, pe Calea Radnei, Gligor J., de 60 ani, din Arad, s-a angajat în depăşirea unui autotractor care se afla oprit pe partea carosabilă, semnalizat cu triunghi reflectorizant. Din cauză că din sens opus circulau alte vehicule, Gligor J. a virat dreapta şi a intrat în coliziune cu colţul stânga spate al semiremorcii.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei aflate în autoturismul Dacia, în calitate de pasageră. Poliţiştii continuă cercetările.

Transport ilegal de cafea şi zahăr

Poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Beliu au depistat în trafic un bărbat care transporta ilegal 50 kg de cafea şi peste 30 de kg de zahăr. În cadrul unei acţiuni organizate pe raza comunelor Hăşmaş şi Cărand, poliţiştii l-au depistat pe DJ 793, în localitatea Seliştea, pe Dorel F., din Oradea. Bărbatul conducea un autoturism Volkswagen, iar la controlul efectuat, în autoturism au fost găsite 50 pachete de un kilogram cu cafea boabe, 33 kg de zahăr la plic şi 11 kg de frişcă, pentru care bărbatul nu deţinea acte de provenienţă. Mărfurile au fost confiscate, iar orădeanul a fost sancţionat contravenţional cu 1.000 lei.

Prins în flagrant de către poliţişti

Un bărbat care sustrăgea cablu electric de la o instalaţie de iluminare a fost prins în flagrant, marți seara, de poliţiştii de la Poliţia oraşului Lipova. În cadrul activităţilor de patrulare, poliţiştii l-au prins în flagrant pe Gheorghe R., de 44 ani, din Târnova, în timp ce sustrăgea din incinta unei societăţi economice din Şoimoş aproximativ 10 m de cablu electric, de la o instalaţie de iluminare. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii furt calificat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare