Stejarul „Principele George”, în Parcul Regal Săvârșin

Publicat de actualitati-arad in 04 Aug, 2013 | Parerea ta

9-940x626În Parcul Regal de la Săvârșin a fost plantat un stejar în cinstea Principelui George de Cambridge, fiul Principelui William și al Ducesei de Cambridge, iar la eveniment a fost prezent și ES Martin Harris, ambasadorului Marii Britanii în România.

Principele Radu a scris pe blogul său că stejarul face parte din specia „Quercus Borealis”, a fost plantat în fața peluzei castelului și a crescut dintr-o ghindă din Parcul Regal.

Cei care a plantat stejarul au fost Principesa Margareta și Principele Radu, ajutați de ambasadorul Marii Britanii și familia acestuia.

„În prezența ambasadorului Marii Britanii în România, ES dl Martin Harris, și a familiei sale, Principesa Moștenitoare și cu mine am plantat un pui de stejar, sâmbătă, 3 august 2013, în cinstea nașterii Alteței Sale Regale Principelui George de Cambridge, fiul Principelui William și al Ducesei de Cambridge“, scrie principele pe blogul său.

Puiul de copac a fost numit „Stejarul Principele George” și a fost plantat în prezența și cu ajutorul ambasadorului Martin Harris, a soției sale, Linda MacLachlan, și a fiicelor lor, Catriona, Tabitha și Flora.

De asemenea, Principele Radu a povestiti și istoria stejarului. „Stejarul face parte din specia «Quercus Borealis», a fost plantat în fața peluzei castelului și a crescut dintr-o ghindă din Parcul Regal, culeasă și plantată în serele noastre de Principesa Moștenitoare, acum doi ani“.

Casa Regală din România este înrudită cu Casa Regală britanică. Regele Mihai este vărul reginei Elisabeta, bunica tânărului prinț.

foto: princeradublog.ro

7-940x626

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare