Ziarul electronic al arădenilor

Sportivii de la Pony Club au început sezonul competițional la Bekescsaba

Duminică, 23 aprilie, s-a desfășurat prima etapă a Campionatului hipic pentru copii Bekes-Arad 2017, la clubul Kentaur LE din Beskescsaba.

Desi capricioasa luna aprilie si-a aratat, in timpul concursului, toate fetele, cu soare, vant, ploaie, lapovita, …. rece, cald, concurentii nu s-au lasat intimidati, si au dat totul pentru a obtine maximul de punctaj in aceasta prima runda. Concurentii, de la mic la mare, au participat in 16 probe de concurs, de la cei mai incepatori la cei mai avansati.

141 de starturi s-au numarat si un record de numar maxim de participanti, din 8 cluburi hipice din judetele Bekes si Arad.

Am vazut multe fete fericite si apartinatori mandri de micii concurenti.

Cei 5 reprezentanti Pony Club participanti, au obtinut 6 cupe si 6 medalii, astfel:

Natalia Gabrian, cu Apollo – locul V – la proba de indemanare cu ponei pentru copii de gradinita;

Ana Batinas, cu Apollo – loc I – proba de indemanare la trap cu ponei pentru copii scolari;

Raluca Matyas, cu Samira – loc III – progresie dresaj incepatori; loc IV progresie dresaj avansati;

Giulia Turda, cu Samira – loc IV – progresie dresaj incepatori; loc V progresie dresaj avansati; loc II – sarituri peste obstacole 50 cm inaltime; loc III – sarituri 70 cm;

Stefan Ailoaie, cu Randunica – loc I sarituri 50 cm; loc II – sarituri 70 cm; loc IV – sarituri 90 cm; loc VI progresie dresaj avansati cu Apollo.

Urmatoarele etape ale Campionatului hipic pentru copii Bekes-Arad 2017, se vor desfasura in 20 mai la clubul Pegazus din Bekescsaba si 3 iunie la Pony Club Arad.

Dupa o lunga pauza am revenit si in competitiile de sarituri peste obstacole, in primul concurs din acest sezon, tot la clubul Kentaur din Bekescsaba, reprezentati de Nicoleta Aliman si Sorin Roman.

Acestia au adus acasa sambata, 22 aprilie, 3 cupe: Nicoleta Aliman cu Zaina de doua ori locul I la 90 si 100 cm inaltime si Sorin Roman cu Nemesis un loc II la 90 cm si un loc IV la 100 cm inaltime.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Pony Club Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *