Spectacol rock simfonic în centrul Aradului

Publicat de actualitati-arad in 22 Sep, 2015 | Parerea ta

iris-A3Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură și Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 organizează vineri, 25 septembrie, de la ora 19, un spectacol extraordinar de rock simfonic „Din nou împreună” susținut de Trupa Iris alături de Cristi Minculescu, Felicia Filip, Maia Morgenstern, Filarmonica Banatul din Timișoara și Filarmonica de Stat Arad.

Evenimentul are loc pe platoul din fața Primăriei Arad și susține candidatura orașului nostru la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

De asemenea, sâmbătă, 26 septembrie, va avea loc prezentarea proiectului pe care orașul nostru îl susține, în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, ca parte a strategiei de dezvoltare a Aradului.

Evenimentul are loc de la ora 18.00, la Fabrica de Tramvaie (SC Astra Vagoane Călători SA) situată pe Calea Victoriei nr. 33-35.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare