Spectacol cu foc, în deschiderea Zilelor Aradului

Publicat de actualitati-arad in 14 Aug, 2015 | Parerea ta

FamousArt FachiriPentru a marca deschiderea Zilelor Aradului 2015, luni, 17 august, Centrul Municipal de Cultură Arad a pregătit arădenilor două spectacole inedite: de la ora 20.45 – spectacol de dans modern interactiv cu trupele X Style și X StyleKids, iar de la 21.30 – Spectacolul cu foc „Regatul”.

„Regatul” este un spectacol de fachirism creat și regizat de artiștii companiei de teatru gestual și de imagine Famous Art.

O explozie de efecte speciale mixate și prezentate prin artele jongleriei cu foc ce reușește să transpună definiția de adrenalină și suspans. Latura teatrală, greu de găsit la alte spectacole de fachiri, este cea care unește energia esențială a artiștilor și așteptările publicului.

Oaspeți din lumea focului și a imaginației străpung portalul de la limita dintre real și fictiv, tensiune și sentiment, spirit și trup.

Geneza lor este cuprinsă de o aură energetică puternică și impresionantă, materiile de foc preluând forme de ființe umane.

Astfel, publicul este martorul unui eminent Răsărit al Regatului de Foc ce are misiunea de a-și demonstra adevărata lui forță și frumusețe. Tabăra însuflețită impune prin natura ei uimire, admirație și mister. Apariția sa este asemenea unui miraj în pustiu, în care lumina flăcărilor mișcătoare din paradă previn o luptă crâncenă și decisivă, fără vărsări de sânge sau jertfe, doar multă lumină, căldură și scântei. Totul pentru a marca întoarcerea Regatului de Foc pe tărâmurile noastre.

Spectacolul în sine cuprinde o paradă de ivire în mijlocul publicului, prezentarea fastuoasă a căpeteniei și a apărătorilor, precum și a războinicilor gata să sară în luptă pentru a cuceri atenție, aplauze și autoritate.

Toate acestea vor fi însoțite de elemente complexe ale artei fachirismului, momente teatrale pline de imagini vizuale, iluzii și jonglerii complicate. Încheierea va fi marcată cu o denotație la cote maxime de flăcări și scântei, viteză în mișcare și adrenalină în sânge.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare