Spargere la Oficiul Poștal 7 din Micălaca

Publicat de actualitati-arad in 09 Dec, 2014 | Parerea ta

op7Persoane rămase deocamdată neidentificate au pătruns prin efracție în Oficiul Poștal nr. 7 din cartierul arădean Micălaca, de unde au furat timbre și felicitări în valoare de 120 lei.

Oficiul poștal este situat la parterul unui bloc, iar locatarii spun că nu au auzit zgomote produse de hoți.

Angajații unității spun că, luni dimineața, când au ajuns la serviciu au descoperit că a fost spart oficiul poștal, ușa de la intrare fiind forțată.

„Era totul răvășit înăuntru când am venit dimineața și ușa forțată. Noi bani nu ținem înăuntru, îi predăm seara“, a spus o angajată a oficiului poștal.

Dan Țoldan, șeful Oficiului Județean Poștal Arad a spus că s-au furat timbre și felicitări în valoare de 120 de lei

„Au desfăcut și mai multe colete, dar au găsit doar cărți cu ramburs trimise de diferite firme si probabil nu i-au interesat. Căutau bani. Nu avem sistem de supraveghere pentru că ne-am mutat din vechiul sediu și încă nu am reînnoit contractul pentru sistemul de supraveghere“, a mai afirmat Dan Țoldan.

Oficiul Poștal 7 a fost sancționat contravențional de mai multe ori de polițiști pentru lipsa sistemelor de securitate.

„În urma controalelor efectuate de poliţiştii, oficiul poştal a fost sancţionat de patru ori pentru neluarea măsurilor legale prevăzute de legea 33, cu privire la pază, sisteme de pază şi pază umană“, aprecizat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Polițiștii au luat amprente de la fața locului și încearcă să dea de urma hoților.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare