Șova: „Eu am luat şi am adus de la groapă autostrada Nădlac-Arad“

Publicat de actualitati-arad in 24 Jun, 2014 | Parerea ta

sovaDan Șova se laudă la finalul mandatului de ministru al Transporturilor că a salvat tronsonul de autostradă Nădlac-Arad, despre care a afirmat că l-a adus „de la groapă“.

Dan Şova a anunţat, marţi, că demisionează din funcţia de ministru al Transporturilor, după aproape patru luni de mandat. Şova a declarat că singurul motiv pentru care a ales să demisioneze este acela de a se regăsi “în prima linie a bătăliei electorale” care urmează pentru funcţia de preşedinte.

Într-o conferință de presă, Şova a spus că proiectul său „de suflet“ început şi terminat în timpul mandatului său atât, la Departamentul Departamentul pentru proiecte de infrastructură şi investiţii străine (DPIIS), cât şi la Ministerul Transporturilor, au fost autostrăzile.

„Prima mea iubire în materie de infrastructură sunt şi vor rămâne autostrăzile“, a spus Șova, care s-a lăudat și cu reluarea lucrărilor la cele două tronsoane de la autostrada Nădlac-Arad.

„Eu am luat şi am adus de la groapă Nădlac – Arad 1, 2. Ba faliment, ba fraude“, a afirmat Dan Șova.

În ceea ce priveşte eventuale dezamăgiri că nu a putut să-şi ducă la capăt proiectele, Dan Şova a spus: „Sunt lucruri pe care nu am reuşit să le fac, dar nu am o dezamăgire personală, pentru că voi reveni în forţă“.

Premierul Victor Ponta a anunțat că Ioan Rus va fi propus pentru postul de ministru al Transporturilor, iar Dan Şova va fi purtător de cuvânt al PSD şi poate reveni în funcţia de ministru după alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Ponta a arătat că Rus este recomandat pentru această funcţie de experienţa profesională şi politică şi a precizat că prin această nominalizare vrea să transmită un mesaj foarte clar pentru zona Ardealului şi Transilvania, respectiv că toate proiectele de infrastructură în domeniu anunţate pentru această regiune vor fi realizate.

CITITI SI:

8 kilometri din autostrada Nădlac-Arad sunt aproape gata

Autostrada Nădlac-Arad, filmată din avion

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare