Sondaj CSCI: 93 la sută dintre români vor pace între Traian Băsescu şi Victor Ponta

Publicat de actualitati-arad in 28 Mar, 2013 | Parerea ta

ponta_basescu_8524510093% dintre români vor ca între Traian Băsescu şi Victor Ponta să fie pace, potrivit unui sondaj CSCI realizat la comanda România TV. 

Întrebaţi dacă după câştigarea alegerilor din 2012 cred că Victor Ponta trebuia să continue scandalul cu Traian Băsescu sau trebuia să se concentreze pe economie şi îmbunătăţirea relaţiilor externe ale ţării, 80% din cei care au răspuns cred că premierul Ponta ar trebui să se concentreze pe economie şi pe relaţiile externe, în timp ce 15% vor continuarea scandalului cu şeful statului.

Potrivit sondajului CSCI, 56% din români spun că relaţia premierului Ponta cu preşedintele Băsescu, în acest moment, este una încordată/tensionată, 34% cred că este o relaţie neutră, în timp ce 8% cred că premierul şi şeful statului au o relaţie apropiată.

Tot potrivit sondajului CSCI, în relaţia instituţională cu Traian Băsescu, 65% din respondenţi cred că Victor Ponta ar trebui să colaboreze mai mult cu preşedintele, 21% sunt de părere că Ponta ar trebui să păstreze actuala atitudine, în timp ce 10% cred că ar trebui să fie mai agresiv.

Sondajul CSCI a fost realizat pe 1100 subiecti, în perioada 20 – 28 martie, la comanda România TV, şi are o marjă de eroare de marja de eroare +/-3%.

sursa: rtv.net

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare