Sondaj Avangarde: 40% dintre repondenţi spun că USL nu va rezista până în 2016

Publicat de actualitati-arad in 20 Feb, 2013 | Parerea ta

imagesDacă duminica viitoare ar avea alegeri parlamentare, PSD ar fi votat de 37%, PNL de 24%, PDL de 13%, PP-DD de 11%, potrivit unui sondaj Avangarde pentru Realitatea Tv.

Forţa Civică ar fi votată de 6%. PRM este cotat sub pragul electoral având doar 3%, tot 3% are şi UDMR, în timp ce PC ar fi votat de 2%.

Aşa cum s-a putut observa, sondajul nu a măsurat intenţia de vot pentru USL, ci separat pentru fiecare din cele trei partide componente.

De asemenea, un aspect interesant relevat de sondaj este că o mare parte din alegători nu cred că USL va rezista până la următoarele alegeri parlamentare. La întrebarea “Dvs. personal credeți că USL va rezista 4 ani sau se va desființa pâna la alegerile parlamentare din 2016?”, repondenţii au răspuns astfel: 36% – va rezista, 40% – se va desfiinţa, 24% – nu pot aprecia.

Sondajul a fost realizat între 11 februarie-18 februarie. Eşantionul a fost constituit din 900 persoane adulte de 18 ani şi peste, fiind de tip probabilist, stratificat. Eroarea maximă tolerată este de +/-3.27%, pentru un interval de încredere de 95%.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare