Șoferi sub influența alcoolului, depistați în trafic

Publicat de actualitati-arad in 19 Apr, 2016 | Parerea ta

fiolaPatru persoane, printre care și un cetățean tunisian, au fost depistate de polițiștii rutieri din Arad conducând autovehicule, în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, pe DJ 792 a fost depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat și al cărui drept de a conduce i-a fost suspendat din 28 februarie.

De asemenea, pe DC13, un tânăr de 21 de ani, din județul Arad, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au mai identificat și un bărbat de 51 de ani, care conducea o autoutilitară în timp ce avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, a mai fost depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, cetățean tunisian, în timp ce conducea un autoturism, prin Piața Spitalului din municipiul Arad, având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cauzele s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor patru personae au fost întocmite dosare de cercetare penală conducere pe drumurile publice a unui autoturism, sub influența alcoolului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare