Social-democrații consideră că PDL face propagandă politică la Zilele Aradului

Publicat de actualitati-arad in 18 Aug, 2013 | Parerea ta

zileLiderii locali ai PSD susțin că democrat-liberalii politizează Zilele Aradului și încearcă să profite de acest eveniment „pentru a face propagandă politică ieftină“.

Consilierul local Marin Lupas a afirmat că „Zilele Aradului trebuie să fie sărbătoarea tuturor arădenilor, o sărbătoare care nu trebuie politizată“.

„PDL este singurul partid politic care a încercat politizarea evenimentului. Zeci de arădeni ne-au semnalat indignaţi faptul că sunt agresaţi de persoane cu însemnele PDL, care desfăşoară acţiuni cu caracter politic. Este un gest urât, pentru că sărbătoarea tuturor arădenilor trebuie să fie un prilej de armonie, nu un prilej de campanie electorală. Zilele Aradului este o manifestarea organizată din bani publici, prin contribuţia tuturor arădenilor şi nu trebuie folosită în interesul unor politicieni“, a declarat Marin Lupaș.

Consilierul social-democrat a mai afirmat că strângerea de semnături pentru finalizarea celor două pasaje de pe centura Aradului este „un demers inutil, din moment ce toată lumea este de acord că obiectivele trebuie finalizate“.

„Realizarea pasajelor nu depinde de semnăturile strânse de la cetăţeni ci de indentificarea surselor de finanţare. USL şi-a asumat ca obiectiv să termine cele două pasaje pe care cei de la PDL trebuiau să le finalizeze când erau la guvernare şi nu au făcut-o. Este un subiect care nu ar trebui politizat. Dacă totuşi unii politicieni nu se pot abţine, ar face bine să îşi găsească un alt loc şi un alt moment decât Zilele Aradului pentru propagandă politică”, a mai spus Marin Lupaş consilier municipal.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare