Şniţel de pui umplut

Publicat de actualitati-arad in 20 Dec, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

un piept de pui potrivit

100 gr. caşcaval

Ciuperci din conservă

o ceapă

100 gr. şuncă de pui

sare

piper

două ouă

făina

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie felii subţiri, se bat şniţelele care se sărează şi se piperează. Pe fiecare şniţel se pune o bucată de şuncă de pui, o felie de caşcaval, o felie de ceapă şi ciuperci, se rulează şi se prinde cu scobitoare.

Ouăle se bate cu sare şi piper. Fiecare şniţel umplut se trece prin făină şi ou şi se prajeşte în ulei încins.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare