Ziarul electronic al arădenilor

„Singuri acasă“, la cinematograful din Grădiște

Redeschis de Primăria Arad în luna aprilie, cinematograful din Grădiște este gata să-i primească, din nou, pe spectactori la cea de-a patra proiecție din acest an: „Singuri acasă“ (The secret life of pets).

Aceasta este programată să aibă loc în data de 29 iulie, ora 11.00.

Așa după cum v-ați obișnuit deja, în ultima sâmbătă a fiecărei luni, la cinematograful din Grădiște este proiectat un film de animație.

În luna iulie, cei mici, dar și cei mari se pot întâlni cu personajele haioase și colorate din „Singuri acasă“, care, cu siguranță, îi va cuceri pe iubitorii de animale.

Evenimentul face parte dintr-un proiect al Centrului Municipal de Cultură Arad care are ca scop revitalizarea cinematografelor municipalității.

Intrarea este liberă.

Sinopsis

Singuri acasă (The secret life of pets), SUA 2016

Viața secretă a animalelor este o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Max e animalul de companie perfect, cu o viață idilică, într-un apartament din Manhattan, însă toate privilegiile sale se duc pe apa sâmbetei când stăpânii aduc acasă o corcitură de câine, pe nume Duke.

Toate animozitățile dintre cei doi trebuie să fie depășite, pentru a se putea uni împotriva lui Snowball, un adorabil iepure alb care a început să alcătuiască o armată din toate animalele abandonate, care caută răzbunare pe oameni și pe animalele de companie ținute în puf.

Conform criticilor, puține sunt animațiile cu așa de multe personaje secundare adorabile. Avem o operațiune de căutare și salvare împănată cu tot soiul de peripeții. Și o animație cu culori preponderent pastelate, dătătoare de bună-dispoziție.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de o doză de bună dispoziție, dați fuga la animația „Singuri acasă“

Durata: 90 min.

Rating: Audiența generală

Producător: Universal Picture

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *