Ziarul electronic al arădenilor

Simpozionul de Artă Fotografică ARCS: „Imaginea între banal şi artă“

afisFotoClubPro Arad, Centrul Cultural Judeţean şi  Foto Clubul Banatul Montan organizează în perioada 23 – 25 septembrie Simpozionul de Artă Fotografică ARCS 2016 “Imaginea între banal şi artă”.

Evenimentul se desfăşoară la Căsoaia şi va reuni peste 20 de participanţi din Reşiţa, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Cluj şi Arad.

În cadrul simpozionului vor avea loc expuneri ştiinţifice susţinute de către profesori universitari din şi Cluj.

Prof.univ.dr. Eugen Moritz, de la Universitatea de Artă şi Design din Cluj Napoca va vorbi despre “Asumarea tehnologiilor în artele vizuale”; prof. univ. dr. Karoly Feleki de la Universitatea de Artă şi Design, Cluj Napoca va vorbi despre “Afișul politic bazat pe metaforă”, iar conf. univ. dr. Stelian Acea, de la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Arte şi Design se va referi la “Portretul în fotografia contemporană. De menţionat este faptul că, conf. univ. dr. Stelian Acea va susţine şi un atelier în aer liber având ca temă portretul.
De menţionat este faptul că la simpozion a fost invitată şi o echipă a Serviciului Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Arad care îi va însoţi pe participanţi în diferite drumeţii turistice.

Simpozionul se află anul acesta la prima ediţie iar organizatorii îşi propun ca evenimentul să se bucure de continuitate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de FotoClubPro Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *