Ziarul electronic al arădenilor

Șimandul a rămas fără cei care au condus comuna în 2004-2008

morostes minodorPrimarul și viceprimarul comunei arădene Șimand, din mandatul 2004-2008, au murit, la interval de aproape un an și jumătate, unul în urma unui stop cardio-respirator, iar celalălt într-un accident de circulație.

Primul care a murit a fost Constantin Moroșteș, care a fost primar al comunei, iar apoi director al SC Gospodărire Comunală SA Arad.

Moroșteș a murit în ziua de 2 octombrie 2013, la vârsta de 60 ani. Lui Moroșteș i s-a făcut rău în timp ce urca treptele din Primăria Arad, unde urma să participe la o ședință pe tema câinilor fără stăpân.

Cei care au văzut incidentul au sunat la 112, iar un echipaj medical a ajuns în Primărie. Medicii au făcut manevere de resuscitare timp de aproximativ 40 de minute.

Moroșteș a fost transportat apoi la spital, la Unitatea de Primire Urgențe, unde medicii au continuat manevrele de resuscitare, timp de 15 minute, însă fără succes.

Constantin Moroșteș era cunoscut ca având probleme cardiace, acesta având două intervenții pe cord.

În perioada în care era primar, Constantin Moroșteș a primit porecla „Băsescu de Şimand“. Fără să se supere pe „gura satului“, Moroşteş spunea că această poreclă este pentrul el o mândrie.

Minodor Anghelescu, fost viceprimar al comunei Șimand în mandatul 2004-2008, a murit, duminică, la vârsta de 44 ani, într-un accident de circulație.

Fostul viceprimar se deplasa spre Arad, împreună cu soția și cei doi băieți ai săi. În mașină se mai afla prietena unuia dintre băieți. Familia Anghelescu mergea la Arad, pentru a cumpăra un autoturism unuia dintre băieți.

Minodor Anghelescu, aflat la volanul mașinii, a decedat pe loc, iar soția (42 ani) copii lui și prietena băiatului de 21 ani au fost răniți grav.

Fostul viceprimar era angajat al Primăriei Șimand.

CITITI SI:

Directorul GCA, Constantin Moroșteș, a murit. I s-a spus „Băsescu de Șimand“

Fost viceprimar din Șimand, mort în accident pe DN 79

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.