Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Cosmin Vlad, cea mai bună prezență dintre deputații arădeni

Sergiu Cosmin Vlad este pe primul loc între colegii săi deputați din USR în ceea ce privește prezența la vot.

Arădeanul a încheiat prima sesiune parlamentară a noii legislaturi cu un procent de 99,8%. Astfel, fostul activist de mediu arată că muncește cu adevărat acolo unde l-a trimis electoratul arădean, ceea ce nu poate fi spus despre ceilalți deputați din Arad.

Parlamentarul USR se află și în topul celor mai prezenți deputați din Arad. Acesta este urmat de un reprezentant al PSD.

Surpriza vine de la fundul clasamentului, unde la o diferență de peste 30 de procente, se află un reprezentant de marcă al PNL. De observat că parlamentarii arădeni aflați la al doilea mandat se află pe ultimele poziții, probabil plictisiți de a reprezenta cu adevărat pe cei care i-au votat.

Prezența la vot a deputaților din Arad arată în felul următor:

  1. Sergiu Cosmin Vlad (USR) – 99,8%;
  2. Adrian Todor (PSD) – 98,3%;
  3. Florin Tripa (PSD) – 97,7%;
  4. Glad Varga (PNL) – 89%;
  5. Petru Farago (UDMR) – 86%;
  6. Dorel Căprar (PSD) – 82%;
  7. Eusebiu Pistru (PNL) – 68%.

Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR: „Îmi iau treaba în serios. Nu am candidat în decembrie pentru un loc plătit la Stat, cum a fost cazul altora, abonați la banul public. Am mers în Parlament pentru a aduce schimbările necesare de peste 25 de ani în această instituție. Și încet încet, alături de colegii mei din USR, cred că facem acest lucru.

Prin prezența constantă la vot arăt că îmi pasă de ce se întâmplă în Camera Deputaților și nu las să treacă subiecte sau legi de importanță pentru Arad și pentru România. Cred că prin activitatea mea nu îi dezamăgesc pe arădenii care m-au trimis să-i reprezint în Parlament”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.