Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: „PSD, un cincinal de vorbe goale despre pasaje”

Pasajele de pe centura Aradului sunt expresia neputinţei PSD de a rezolva problemele Aradului.

„De cinci ani auzim vorbe goale dinspre PSD despre cele două pasaje: că sunt bani alocaţi, că mai e un pic şi sunt gata, dar anii trec şi la pasaje nu se lucrează. Este foarte bine că astăzi se află la Arad ministrul Transporturilor, să vadă cu ochii lui cum este blocat traficul din cauza incompetenţei guvernanţilor.

Cred totuşi că arădenii aşteaptă rezultate concrete, nu alte vorbe goale. Despre pasaje au mai vorbit la Arad şi miniştri ai PSD, şi prim-miniştri ai PSD şi tot nu s-au rezolvat problemele. Pentru continuarea lucrărilor s-au mai demarat o dată licitaţii, şi tot degeaba.

Deocamdată, problemele par chiar mai complicate. În ceea ce priveşte pasajul de la CET, exista varianta ca CNADNR să finalizeze lucrările în regie proprie. Asta ar fi însemnat că se putea lucra chiar de anul acesta. Din păcate, varianta a fost abandonată şi s-au pornit din nou procedurile, foarte îndelungate, pentru o nouă licitaţie. Mai trece un an, mai vine un minsitru, se mai fac promisiuni. De promisiuni, nu ducem lipsă: PSD a promis şi finalizarea autostrăzii Nădlac – Sibiu până în 2016 şi suntem departe de o promisiune onorată.

Domnului ministru îi spunem spor la lucru, să lucreze repede şi bine, că PSD are restanţe mari faţă de arădeni. Parlamentarilor PSD le transmit pe limba lor că a trecut un cincinal fără pasaje, să nu mai treacă încă unul, că are şi incompetenţa limitele ei”, a declarat liderul organizaţiei municipale PNL, Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Un nou ministru, o nouă promisiune pentru pasajele de pe centura Aradului

Share Button

comentarii

One Comment

  • aradean batrin

    Asa e cu tinerii:memorie scurta.Mai cu seama daca sunt de la PNL via PDL.Pasajele,domnule Sergiu Bilcea,au fost incepute de pe vremea guvernarii PDL si nimeni si nimic nu a impiedecat aceasta “guvernare” sa le termine.Decit,doar,faptul ca nu s-au mai ajuns banii de cit s-o fi furat.Ce ziceti de asta domnule Sergiu Bilcea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *