Ziarul electronic al arădenilor

Sergiu Bîlcea: „Parlamentarii PSD Arad să spună clar dacă susțin grațierea!”

Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al PNL Arad, le solicită parlamentarilor de Arad să își precizeze clar poziția în ceea ce privește Ordonanța de Urgență care reglementează grațierea și modificările la Codul Penal.

„Am solicitat, iniţial, ca parlamentarii PSD de Arad, cei care au poziţia cea mai controversată, să se delimiteze ferm de Ordonanță și de modificarea Codului Penal.

N-am primit nici un răspuns, deşi tăcerea acestora reprezintă un răspuns în sine. Revin, şi le solicit public parlamentarilor să-şi precizeze poziţia clară, fără interpretări: sunt pro sau contra acestei Ordonanţe?

Dat fiind faptul că această Ordonanță controversată reprezintă un subiect fierbinte în aceste zile, consider că arădenii, cei care le-au dat votul parlamentarilor, au tot dreptul să primească un punct de vedere sincer din partea aleşilor”, a afirmat Sergiu Bîlcea.

De asemenea, Sergiu Bîlcea subliniază că PNL își păstrează punctul de vedere asumat, acela de a respinge această inițiativă legislativă ce promovează grațieri colective.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *